Arama sonuçları: *

1. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Bu bölüm gelmiş hiç okuyan ya da yakın çevresinde okuyan biri varmı iyi mi? sizce
  2. DefKot

Bilgi Evlerindeki kurslar da yaş sınırı varmı ?

5 yıl önce falan bilgi evinde gitar kursuna gidiyordum hocam ile de aram iyiydi, iyi öğretiyordu gitarı. Ama şimdi geldim 17-18 yaşına eğer o hocam hala duruyorsa bilgi evine yazılabilirmiyim ? Sadece gitar kursu için ?
  3. DefKot

Açık liseye geçtim ama sınıf listesinde adım duruyor

Cuma günü halk eğitime gidip açık liseye geçmek istediğimi söyledim forum doldurduk sonra internetden ders seçimi yaptım bir kaç kitap alıp eve döndüm. E okula giriş yapamıyorum ama adım sınıf listesinde duruyormuş
  4. DefKot

Açık Lise 8 dönem şartını yerine getirmemenin bir yolu yok mu ?

Ben şuan 11. Sınıfa geçtim normal de 12. Sınıf olmam gerekiyor du gitim sınıfta kaldım üniversitesiteye 1 yıl erken gitme şansım yokmu ? 170 krediyi erkenden toplasam dersleri geçsem 8 dönem zorunluluğuna takılıyorum
  5. DefKot

İnsanlar mı boş özgüvenli yoksa benim mi kafam çalışmıyor ?

Ulan bu gün aile içinde oturduk muhabbet ediyoruz biri çıktı dediki gençler sizin hayaleriniz neden bu kadar düşük biraz üstüne gitseniz hukuk, sağlık, mühendislik bile okursunuz dedi ben yok ya nerde bizde o kafa sınıfı zar zor geçtik derken yanımdaki daha söyleneni tam anlayamayan, sınıfta...
Top Bottom