Arama sonuçları: *

1. machiqwe

Dokuz Eylül bilgisayar mühendisliği hakkında bilgisi olan?

sıralamam 21700 ve bilgisayar mühendisliği istiyorum ilk olarak egeyi yazacagim ve baya istiyorum ama yukseliste oldugu icin gelmeme ihtimali yuksek, dokuz eylul puan olarak biraz daha kötü egeden sonra yazilir mi sizce? okuyan veya mezun biri artılarını eksilerini yazarsa sevinirim
  2. machiqwe

TODER YKS 3. DENEME GİRENLER

AYT fizik saka mi ya tüm netimin icine etti mat 39 yapip ayt fizikten 3.5 yapıyorum TYT Matematikten 8 tane yanlis yapmisim benim icin cok kotu bi deneme oldu sayisaldan girenler netlerini paylasirsa sevinirim
  3. machiqwe

AYT Biyoloji için onerileriniz?

Sorum su, suan kimya 10 11 net, fizikten de 8 net civari yapiyorum(daha elektrik var bitirmedigim, onu bitirince 11 civari olur.) Ama sorunum biyoloji. sadece fotosentez ve solunum biliyorum diyebilirim. 7 netin ustune sadece bir kez çıkabildim. genelde de 4 net falan yapıyorum. sinava kadar...
  4. machiqwe

Palme ayt bati serisi deneme 1

biraz garip bi soru olacak ama Palme batı serisi ayt deneme 1 cevap anahtarı olan atabilir mi? sınav kodu plm01021 kitapçık b
  5. machiqwe

PC ve Yazılım müh hangisinde daha kolay meslek bulunur ve üni önerisi.

15k 20k sıralama yaparsam (sayısal) PC müh veya yazılım müh için hangi üniler en iyi olur? PC için ege düşündüm ama yazılım için fazla bi üni yok Bir de ikisi arasından hangisinde meslek bulmak daha basit olur?
  6. machiqwe

80 tyt 65 civari ayt kac siralama

Turkce 28 sosyal 14 mat 34 fen 11 tyt netlerim bu sekilde aytmat 28 aytfen 10 arkadaşlar ayt matematikte integral disinda aman aman eksigim yok onu 33 34 e cikaririm rahat, ayt fen netiyle beraber toplam 65 civari ayt yaparsam siralamam tahmini kac olur? not:obp: 94 civarı olmasi lazim
Geri