Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Sınıfımda kopya çeken bir erkek ve bir kız öğrencinin durumu ile karşı karşıyayım. Bu öğrenciler sevgili ve uzun süredir sınavlarda birlikte kopya çekiyorlar. Kız öğrenci çalışkan, erkek öğrenci ise tembel. Durum şöyle gerçekleşiyor: - Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor. - Ardından...
  2. Lyrox1

Sizce Ankaradaki Hangi Meslek Lisesine Gitmeliyim ?

Selam şu an Van'da ikamet ediyorum Ankara'ya taşınacağım şu an Van'da meslek lisesindeyim ankaradada meslek lisesine gideceğim sizce hangi meslek lisesine gitmeliyim 4 tane okul kabul ediyor beni bu okullar kabul ediyor. Diğer okullara baktığımda taban puanım yetmiyor LGS'den 290 almıştım...
  3. Lyrox1

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

Selam dün cuma günü tartışma yaşadım okuldaki beden öğretmeni ve müdür yardımcısı ile. Olay şu şekilde: Benim saçım uzun ve 1 haftadır böyle okula gidiyorum. Teneffüs oldu arkadaşlarımla bahçede dolaşıyorduk, nöbetçi beden öğretmeni de 'şış gel lan buraya' dedi ben de gittim. Kafandaki nedir...
  4. Lyrox1

Okulda yoklama alınır mı?

Merhaba iyi günler 1 hafta okulda ders işlenmeyecek bende lise öğrencisiyim cuma günüde karne alınıyor bu hafta etkinlik haftası olacakmış bende böyle şeyleri pek sevmiyorum bu haftada okula gitmek istemiyorum devamsızlığımda 7.5 gün çevremde de alınacak alınmayacak söylentileri var aramızda bir...
  5. Lyrox1

Atölyede Canım Sıkılıyor Ne Yapmalıyım?

Merhaba İyi günler Van'da okuyurum sınıf olarak 9 ATP BİLİŞİM TEKNOLUJİLERİ Sınıfta Canım Çok sıkılıyor Sınıftakiler daha yeni RAM slotuyla tanışıyor diyebilirim hoca ders anlattığı sırada bildiğim şeylerden bahsediyor ne aktivite önerirsiniz ne yapmalıyım böyle havalı bir şeylerde olursa...
Top Bottom