Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Ailem meslek lisesine geçmem gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım

11. Sınıf öğrencisiyim matematiğim zayıf ama Fizik kimya ortalama biyoloji iyi düzeyde sözelimde iyi seviyede. Lakin trafik kazası sonucu bütün sınavlara baya bir sonra girdiğim için hem hocalar rastgele zor soru alıp sınava koymuş hemde ben adam akıllı çalışmadığım fizikten 20 almışım. Ailem...
  2. Yozgatlııı

Lise 2 seneye mi düşecek?

2+2 mevzusu doğrumu bazı haber sitelerinde gördüm 2 sene zorunlu 2 sene kendi isteğiyle okuyorsun diye, 2 sene zorunlu olanı okuyup bıraksak tyt KPSS gibi şeylere görebiliyor muyuz? Yada tam lise mezunu sayılıyormuyuz? Malum artık lise mezunu olunmadan ehliyet alınmıyor.
  3. Yozgatlııı

Okulda Hiçbir sınava girmedim tatilden sonra gireceğim süreç nasıl işler?

Bir kaza geçirdim 8 9 gün rapor almak zorunda kaldım sadece edebiyat ve İngilizce sınavına girebilmiştim. Yapmak zorundalar onu biliyorum ancak gittiğimde hepsi birden yapmak isteyecek yasal olarak günde 3 sınava girebilirim sadece diye biliyorum numaraları olmadığı için arıyıpta soramuyorum...
  4. Yozgatlııı

Sınıfımdan memnun değilim sayısala geçmeli miyim?

Dostlar 11. Sınıfın ilk günleri, okulumda 3 tane eşit ağırlık sınıfı var. Birisi rezalet, birisi 30 kiz 4 erkek, birde benim içinde bulunduğum. İlk satır neden memnun olmadığımı 2. Satır ise geleceğim için ne yapamam gerektiğini sorduğum nokta. İmam hatipten gelen biri olarak kızlara yaklaşımım...
  5. Yozgatlııı

Matematik bilen dostlar yardım

Dostlar bu soruda açıları yazıyor formüle oturtuyor oraya kadar tamam, ama 150.(n-3) nerden geldi 3 tane daha köşe yani 3 tane 150 olduğunu nerden öğrendik?
  6. Yozgatlııı

Kimya bilen birisi yardımcı olabilir mi?

bu işlemde 26:52 ye kadar güzel güzel çözerek gidiyordum, sanırım vahiy yolu ile 5x geldi nerden geldi neden geldi zerre bir şey anlayamadım lütfen bilen birisi yardımcı olsun 1742642952 yani karşıya neyi atıyorsun karşıya attığın ley neyle etkileşime girip 5x veriyor garip
  7. Yozgatlııı

10. sınıfta açığa nasıl geçerim?

10. sınıfı bitirince 11 12'yi açıktan okumak istiyorum, şartları nelerdir velim gelse izin alsa böyle bir şey mümkün mü?
  8. Yozgatlııı

Bir günde matematik sınavına çalışmak

Cuma günü sınavım var, yarın tarih sınavından sonra çıkıp geleceğim eve saat 1 oluyor ben geldiğimde. 5 e kadar kendim çalışıp 5 gibi arkadaşlarımla iftara kadar çalışacağım. iftardan sonrada bir kaç saat daha çalışacağım. baya yoğun geçecek devlet diğer sınavlarda baya zorladı buna zaman...
  9. Yozgatlııı

Sorumluluk sınavı hakkında soru

9. sınıfta matematik 50 üstü idi, 10. sınıf dahil önümdeki bütün dönemler 50 altı gelirse eğer ne olur? yanı sadece matematikten kalarak geçebilir miyim?
  10. Yozgatlııı

Matematik yapamayan birisi ne yapmalı

Arkadaşlar haftaya cuma sınavım var klasik 20 alırım muhtemelen gene. diğer derslerim ortalama derece matematikten kalmasam eğer teşekkür alabiliyorum ama sadece matematik zayıf. 1. dönemde zayıf geldiği için muhtemelen 2. de gelecek 11 de sorumluluk sınavına gireceğim. Aileme asla anlatamıyorum...
  11. Yozgatlııı

Polis olmak için "PMYO" nasıl bir yol izlemem gerekir.

11. sınıfa başlarken eşit ağırlık seçeceğim. 9. sınıf dönem sonu karne puanım 71, 10. sınıfta ilk dönem 68 idi bu dönemde öyle bir şey olur muhtemelen. Tek zayıfım Matematik hep 50 civarı alıyorum sınavlarda hedefim polis meslek yüksek okulunda 2 yıl eğitim aldıktan sonra mesleğimi genç yaşta...
  12. Yozgatlııı

Matematik bilen birisi yardım edebilir mi?

bu videoda 4:55 de laylaylom anlatıyor hiçbirşey anlamadım burada tam olarak arkadaş ne demeye çalışıyor
  13. Yozgatlııı

Ramazanda nasıl ders çalışıyorsunuz

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar, oruçken ders çalışmak nedense eziyet benim için. okulda eve gidince 3 saat biyoloji bakma hedefi koyuyorum okuldan erken çıkmama rağmen 1,5 saat bakıp bunalıma giriyorum. açken bi süre sonra bıkkınlık geliyor iftardan sonrada bi yorgunluk çöküyor :D
  14. Yozgatlııı

Kötü karne aileye nasıl verilir

Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle...
  15. Yozgatlııı

İlk dönem 3 zayıf ile geçilir ise ne olur?

Matematik fizik ve kimyadan kalıyorum epic üçlü. Fizikten geçme ihtimalim var ancak çok düşük. Ortalama 30 40 ile geçeceğim bunları. 2. Dönem hiç bir dersten kalmadan geçersem sınıfı doğrudan geçebilir miyim? Yoksa hepsinden geçip üstüne 1. Dönemdeki notların ortalamasını 50 üstü mü tutmam lazım?
  16. Yozgatlııı

Karneyi sorumlu olarak mı alırım?

matematikten kalarak geçeceğim, geçen dönem arapçadan kalarak geçtim ama doğrudan geçti yazıyordu karnede. şimdi bazıları sorumlu geçti yazacak diyor. ve sorumluluk sınavına girecek miyim?
  17. Yozgatlııı

Sorumluluk sınavına girmem gerekir mi?

Arkadaşlar merhaba bu dönem matematikten 40 ortalama civarı geçeceğim, 2 dönemin ortalamasının 50 olması mı gerekiyor? Yani ben bu dönem 40 ile kapatırsam matematiği, 2. dönem 60 almak şartıyla sorumluluk sınavına girmez miyim? 1736162206 Birde karnemde "sorumlu geçti" mi yoksa "doğrudan geçti"...
  18. Yozgatlııı

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
  19. Yozgatlııı

Sorumluluk sınavına girecek miyim?

yarın fizik var yüksek ihtimalle 5 alırım isme puan verirse hoca, aklıma takılan sadece fizikten kalarak geçermiyim bir kaç ders harici hepsi 80 üstünde. normalde hiçbir dersten 50 altı almazdım ama garip kafa basmıyor.
  20. Yozgatlııı

Matematik anlamamak.

Bugün edebiyat sınavı olduk muhtemelen 100 alırım. Öbür derslerde zaten o civarlarda gelir üstelik bunlara çalışmıyorum bile. Ama matematiğe ne yaparsam eğitim hayatım boyunca şansa bala geçtim 10. Sınıfa geldim, haftaları mı ayları mı bir konuya versemde kafa basmıyor. Karnede hepsi yüz bı...
Geri