Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Kötü karne aileye nasıl verilir

Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle...
  2. Sansar Salvo

İlk dönem 3 zayıf ile geçilir ise ne olur?

Matematik fizik ve kimyadan kalıyorum epic üçlü. Fizikten geçme ihtimalim var ancak çok düşük. Ortalama 30 40 ile geçeceğim bunları. 2. Dönem hiç bir dersten kalmadan geçersem sınıfı doğrudan geçebilir miyim? Yoksa hepsinden geçip üstüne 1. Dönemdeki notların ortalamasını 50 üstü mü tutmam lazım?
  3. Sansar Salvo

Karneyi sorumlu olarak mı alırım?

matematikten kalarak geçeceğim, geçen dönem arapçadan kalarak geçtim ama doğrudan geçti yazıyordu karnede. şimdi bazıları sorumlu geçti yazacak diyor. ve sorumluluk sınavına girecek miyim?
  4. Sansar Salvo

Sorumluluk sınavına girmem gerekir mi?

Arkadaşlar merhaba bu dönem matematikten 40 ortalama civarı geçeceğim, 2 dönemin ortalamasının 50 olması mı gerekiyor? Yani ben bu dönem 40 ile kapatırsam matematiği, 2. dönem 60 almak şartıyla sorumluluk sınavına girmez miyim? 1736162206 Birde karnemde "sorumlu geçti" mi yoksa "doğrudan geçti"...
  5. Sansar Salvo

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
  6. Sansar Salvo

Sorumluluk sınavına girecek miyim?

yarın fizik var yüksek ihtimalle 5 alırım isme puan verirse hoca, aklıma takılan sadece fizikten kalarak geçermiyim bir kaç ders harici hepsi 80 üstünde. normalde hiçbir dersten 50 altı almazdım ama garip kafa basmıyor.
  7. Sansar Salvo

Matematik anlamamak.

Bugün edebiyat sınavı olduk muhtemelen 100 alırım. Öbür derslerde zaten o civarlarda gelir üstelik bunlara çalışmıyorum bile. Ama matematiğe ne yaparsam eğitim hayatım boyunca şansa bala geçtim 10. Sınıfa geldim, haftaları mı ayları mı bir konuya versemde kafa basmıyor. Karnede hepsi yüz bı...
  8. Sansar Salvo

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

kızlara gelince yüksek yüksek erkeklere gelince 40 50 veriyor. geçen dönem 75 almıştım ancak 45 sözlü verdi. derste uyumuyorum, huzur bozmuyorum. sadece dersi dinliyorum ama katılmıyorum. bilsemde söz hakkı almıyorum. bunun için 45 veriyormuş. benden düşük alan kızların hepsinde yüksek sözlüler...
  9. Sansar Salvo

11. sınıfta hangi bölümü seçmeliyim.

Arkadaşlar direkt konuya giricem b2 inglizcem c1 alıcam var o yüzden dili seçmek istemiyorum. istediğim bölüm iniversitede ingilizce öğretmenliği veya bilgisayar mühendisliği, belki dış ticaret de olabilir. ama şöyle diyeyim sayısalı sevmiyorum veya yapamıyorum demiyorum. ama sözel yapması daha...
  10. Sansar Salvo

Müzik dersinden sorumluluk sınavına kaldım. Ne yapmalıyım?

Önceki dönem Arapçadan kaldım. Ve Anadolu'ya geçince sorumlu olduğum ders müzik oldu. Bir tek müzikten kaldım ve yarın müziğin sorumluluk sınavına gireceğim. Nerden gelicek felan pek bildiğim yok. Eğer bu sınavdan kalırsam ne olur?
  11. Sansar Salvo

B2 seviye ingilizce ile neler yapılabilir? Nerede çalışabilirim?

Arkadaşlar b2 İngilizcem var 10. Sınıf öğrencisiyim. Allah izin verirse 12. Sınıf bittiği zaman C1 seviyem olucak. Üniversite de dış ticaret okumak istiyorum. Ama 11. Sınıfın yazında dilimi kullanarak bir yere çalışmak istiyorum. Oteller turistlik alanlar 18 yaş altı ise alır mı b2 seviyesi olan...
  12. Sansar Salvo

Nakil başvurum onaylanmış mı?

Arkadaşlar imamhatip lisesinde okuyordum anadoluya nakil istedim. cumaartesi yani bugün baktığımda öğrenci numarımın değiştiğini gördüm. nakil bilgilendirmeye baktığımda ise anadolu yazıyordu. sınıfımdaki insanları görmek için ebaya girdim ve ebada imam hatip yazıyordu. size güncellemediği...
  13. Sansar Salvo

İstediğim okula nakil oldum mu?

Arkadaşlar boş kontenjan 14 idi sıram 7 deydi. Boş kontenjan sayısı cuma gününe gelmeden 5 e düşmüş benim sıram hala 7. Bu ne demek oluyor? Cuma gelmeden kontenjanlar dolamaz ki.
  14. Sansar Salvo

Okul için Nakil başvurusu yapılmıyor.

Arkadaşlar nakil başvurusunu e devlet üzerinden yapıyorum. Nakil gidebilir seçeneğini işaretleyip kaydete basıyorum ve çıkıyorum. Tekrar girdiğimde hali hazırda bir nakil başvurusunu göremiyorum. Kayıt olmuyor veya böylemi olması gerekiyor?
  15. Sansar Salvo

Sorumluluk sınavına girermiyim?

arkadaşlar 1. dönem matematik ders not ortalaması 65 idi. 2. dönem ise 48 gibi rakamlarda kaldı hoca illede geçirmem diyor. 2. dönem kaldığım için karneye kaldımı yazar? yoksa ortalaması alınıp o notmu yazar?
  16. Sansar Salvo

Home ofis çalışarak okulu açıktan okuyabilir miyim?

Arkadaşlar 16 yaş ve üstü home ofis çalışa bilir diye biliyorum. home ofis çalışarak 18 yaş altı birisi okulunu açıktan okuyabilir mi?
  17. Sansar Salvo

Matematik çalışamıyorum.

Arkadaşlar her insan çalışarak yapabilir demeyin, derslerim acayip iyidir hiçbirinden kalmam ve çok yüksek notlar alırım. Ama durum matematikte öyle değil, çok iyi edebiyat fizik kimya... çalışabilirim ama asla anlayamıyorum ders çalışma tekniğimde iyi. sadece 1 haftamıda versem yok, olmuyor...
  18. Sansar Salvo

Sorumluluk sınavı nasıl yapılıyor?

arkadaşlar imam hatip öğrencisiyim. 1. dönem geçtim ama 2. dönem kuranı kerim dersinden kalacağım. 10. sınıfta anadolu lisesine geçeceğim için ve orda kuranı kerim dersi olmayacağı için sorumluluk sınavına tabi tutulmayacağım. yani bildiğim kadarı böyle. benim 10. sınıfa geçmeme zaman vermeyip...
  19. Sansar Salvo

Lisede ders notları nasıl hesaplanıyor?

1. dönem 70 aldığımızı var sayalım 2. dönem 30 alsak ortalaması 100 olduğu için geçermiyiz? yoksa ortalamaları alınmıyor mu?
  20. Sansar Salvo

Okulumu değiştirmeli miyim?

arkadaşlar imam hatipte okuyorum ve hiç sevmiyorum. iyi yanı şu sadece 2 lise sınıfı var ve sınıflar 20 kişi. ve bizden üst sınıf yok bu çok iyi. ortamı çok iyi sıkıntılı biryer değil evime yakın. ama dini dersler çok zorluyor ve anadoluya geçme imkanım var, çoğu arkadaşımda orada okuyor ve...
Top Bottom