Arama sonuçları: *

1. Che_

Fizyoloji İçin Kanal Önerisi YARDIM!

Hemşire 1. sınıfım hiçbir şey anlamıyom. Mala anlatır gibi hızlı da anlatan hoca lazım.
  2. Che_

Anatomi İçin Kanal Önerisi YARDIM!

Hemşire 1. sınıfım hiçbir şey anlamıyom. Mala anlatır gibi hızlı da anlatan hoca lazım.
  3. Che_

Hemşirelik İçin Kanal / Not Önerisi

Hemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?
  4. Che_

Hemşirelik Ders Önerileri

Antep hemşirelik 1. sınıf öğrencisiyim. Zorunlu dersleri ve inkılabı seçtim şimdiden. 15 kats kas akts her neyse öyle bir şey var. Ders öneriniz var mı ?
  5. Che_

Yatay Geçiş Hakkında

Hemşirelik En çok istediğim 2. tercih gelmedi. Aynı şehirde üniler ,1.sınıf sonunda yatay geçiş deneyecem Galiba sınav şeklinde değil yıl sonu puanıylaymış Nasıl oluyor ? 4 kontenjan var
  6. Che_

Gaziantep Üniversitesi Nasıldır ?

Adana'da yaşıyorum. Ablam gaünde uzmanlık yapacak ev vs tutuldu. Onun fakülte ile benimki arası 900 m falan. Evin önünde tramvay var çarşı gibi bir yer evin olduğu yer her şey var kısaca. Adana'da olsam çukurova üniye gitmem için çok erken kalkıp 2 otobüse binip boş iken gidecem ya da tek...
  7. Che_

AYT Fen Kaynak Önerisi

Elimde olanlar: Fizik 345(2021),Bilgi Sarmal, Okyanus, Benim Hocam ders notları Kimya Bilgi Sarmal, Orbital, Benim Hocam ders notları Biyo Dr Biyoloji(2 kitabı da) Biyotik Dershanede yazın çembersel hareket işlendiği için bilgi sarmaldan çözmüştüm ama şu an tekrar yapmak için çözmek...
  8. Che_

Ortaöğretim KPSS Nedir?

12'ye geçiyorum. Eylül başında ortaöğretim Kpss sınavı varmış. Başlıca sorularım: 1-) Ortaöğretim KPSS nedir? 2-) Sınavda başarılı olan ne elde eder? 3-) Konular ne? 4-) Kimler girebilir / giremez?
  9. Che_

AYT Fizik Atışlar Sorusu

https://www.vektorelvideo.com/bilgisarmalvectorvideo/share.php?action=open_vector_video_app&p=bilgisarmal&app=com.fernus.bilgisarmal.sorucozum&id=823555 (12.40) Uygulamadaki (t+1) olayını ve YouTube'daki çözümün -H olmasını anlamadım. Konuya hakimim ama bu tip sorularda Vb ve Vc'nin H...
  10. Che_

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

YKS'de ort 80-90 TYT, 60 civarı AYT yapan İster bu yıl ister geçen yıllarda sınava giren, 11'den 12'ye geçiş yazında ne yaptı
  11. Che_

PDF Kitap Çıkarmak Mantıklı mı?

Telegramda bir sunucu buldum çok fazla kitap PDF'si var ve tam içerik kesikli falan değil. Bana lazım olan bazı kitaplar da var. Evde yazıcı var. Mesela 300 sayfa bir kitabı evde kendim çıkarsam ne kadar sürer? Dışarıya göre daha uygun mudur? Yazıcı Brother DCP t220w tonersiz, mğrekkepli...
  12. Che_

Özel Okuldayken Burs Kesiliyor mu?

Seneye İnşallah açığa geçmeyi düşünüyorum ama açıktayken sınavla kazanılan devletin verdiği burs kesiliyor. Bu sebepten kendimi bir özel okulda gibi göstermeyi düşünüyorum hem bedava not olur. Burs devam eder mi
  13. Che_

Sonuç Yayınları TG TYT Cevap Anahtarı

2023-2024 Sonuç Yayınları Türkiye Geneli TYT cevap anahtarına sahip biri var mı? Uygulamada, sosyal medyada hiçbir yerde bulamadım.
  14. Che_

345 AYT Fizik Alınır mı?

Geçen seneki 15 tatilde karşı komşu YKS çalışmayı bırakıp bana baya kitap, defter, kalem vs vermişti. Elimde 2021 model 345 AYT Fizik de var pek çözmedim ama. Yine de bu seneninkini almama gerek var mı?
  15. Che_

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Lisede geometri ile ilgili hiçbir şeyim yok. Şu an 11'im. Video destekli konu anlatım kitabı alacam. Elimde soru bankası var.
  16. Che_

Ders İçin Kulak Tıkacı Önerisi

Okul tamamen zaman kaybı olduğu için dersleri dinlemiyorum kendim çalışıyorum. Hem okulda ders çalışırken hem de evde deneme/soru çözerken kullanabileceğim kulak tıkacı istiyorum. Bir arkadaşım kulak tıkaçlarıbı sınavlarda da kullanabildiğini dedi doğru mudur?
  17. Che_

YKS İçin Olmazsa Olmaz Kitap Önerileriniz

Şu an 11. sınıf sayısalım. TYT sosyal ve Türkçe kısmı iyi. Matematikte ise kötüyüm ama çalıştığım konuyu yapıyorum yani matematik bitmedi. Fende ise 10. sınıf biyolojinin bir kısmı hariç var. Yani fenin sadece 9'u var tam olmasa da. Ort 70 net civarı yapıyorum. 11 matematik konuyu öğrenme olarak...
  18. Che_

Bursluluk Sınavlarında Kitapçık Veriliyor mu?

Ayın sonunda Aydın ve Miray ortak bursluluk sınavı varmış. Öylesine denemek için girmeyi düşünüyorum ama en önemlisi kontrol edebilmek. Hemen sınav çıkışlarında kitapçık veriliyor mu?
  19. Che_

Paragraf Kitabı Önerisi

Şu an 11'im. Lisede ilk defa paragraf kitabı aldım. Bilgi Sarmal ile başladım 2-3 haftaya bitecek. Her gün düzenli olarak çözmeye çalışıyorum. Aşırı zorlanmıyorum, ortalama ve her soruyu ortalama 1-1,5 dakikada çözüyorum. Aklımda Hız yayınları var ama başka da bilmiyorum. 3D gibi sadece zorlama...
  20. Che_

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

Şu anda hangi alanda netleriniz nasıl? Ben 2025'te girecem AYT kısmı şu anlık iyi gidiyor. TYT için 10. sınıf harici yapabiliyorum. Son girdiğimde matematiğin çoğu boş şekilde 75 net yaptım. Edit: Sınava 3-4 hafta kaldı durumlar nedir?
Geri