Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Matematik sorusu 10. Sınıf

@DR. BİYOLOJİ
  2. SadeceBirisi.

Devlet anaokulu ücretli mi?

Ben normalde ücret talep etmiyorlar diye biliyorum öğle yemeğini ebeveyn veriyor kendi çocuğuna
  3. SadeceBirisi.

Lise son terk babam tekrardan okuyabilir mi ?

Babam lise son terk 1 sene okuyup lise mezunu olabilir mi? Daha sonra 2 yıllık açıktan üni okuyabilir mi? @Kürşat K. @Gif Man @K1NGO82 @Yusufx @silinenuye785438 @EFI Shell
  4. SadeceBirisi.

raporlu olduğum gün girmediğim sınavın telafisine de girmeyi unuttum

Cuma günü ilk yada 2. dersmiş biyoloji hoca da söylemedi bende mantıken 1 yada 2. ders olmaz diye düşünmüştüm çünkü o ders biyolojiydi ve hoca benim girmediğimi bilse bile söylemedi. kısaca ben bu sınava girmessem mesela 4 e bölünürken 3 e mi bölünür yoksa yinede 4 e mi bölünür puan hesaplanırken
  5. SadeceBirisi.

boş derste telimi alan öğretmen

Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders...
  6. SadeceBirisi.

Din kültürü 9. sınıf İslam nedir/Doğru araştırma kaynakları/..

hoca 5 sayfa özet istedi bunu çaktırmayacak yapay zeka var mı ? @Gri Caner @Emmree @Kürşat Kütükçü
  7. SadeceBirisi.

HEPİMİZ KANDIRILMIŞIZ ! Mendel Yalanları:

1697967128 19.10
  8. SadeceBirisi.

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

https://www.change.org/p/yusuf-tekin-istifa-imza-kampanyası bu adam nasıl istifa ettirilir
  9. SadeceBirisi.

2023 lgs tavsiyesi 390 puan okul ort 94.92

hocalarım çok kararsızım hangi anadolu lisesini seçecem diye Mersin(İçel)/Tarsus
  10. SadeceBirisi.

Yardım Edermisiniz ?

işlemleri lazım
Top Bottom