Arama sonuçları: *

1. J

Bursa Tüyap Kitap Fuarı açılacak mı?

Arkadaşlar internet üzerinden araştırdığımda 13 Mart açılış tarihi yazıyor ama ertelenme yada iptal edilme ihtimali nedir sizce? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Edit: Normalleşme süreci başladığı için açılma ihtimali var mıdır?
  2. J

BKM kitap deneyimim ve hayal kırıklığım

Bundan yaklaşık 1 hafta önce BKM kitaptan the 100 serisini sipariş verdim. Ürünün tedarik süresi vs. 1 hafta sürdü. Hızlı elime ulaştığını söyleyemeyeceğim. Sipariş verdiğim kitapların ayraçlı olduğunu bilerek sipariş verdim. Fakat elime ayraç olmadan geldi. 4 kitabın hiçbirinde ayraç yoktu. Çok...
  3. J

Bkm kitap kaç günde getirir?

Bkm kitaptan 4 kitap sipariş verdim 4 gündür sipraişiniz hazırlanıyor yazıyordu bugün tedarik siparişi verildi yazıyor.1 ayı bulacak sanırım elime ulaşması ptt kargo getiriyor. Sizce ne kadar sürede gelir?
  4. J

Kitapların arkasında yazan fiyat farklı

Arkadaşlar daha önce bu konu hakkında babamla konuştuk fakat daha yeni bir kitap alışverişi daha yaptım. Daha önce aldığım bir kitabin arkasında 7tl yazmasına rağmen kitabı 13tlye almışız internetten babam 7tllik kitaba 13tl verdik falan demişti şimdide the 100 serisini aldım 82tlye ( daha...
Top Bottom