Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

İsmet İnönü ve II. Abdülhamid Hakkında Kitap Önerisi

Öncelikle başlık size bir tık tuhaf gelebilir. Bu iki isim oldukça tartışılan, hatta siyasi kutuplaştırma malzemesi olarak kullanılan isimler. Önereceğiniz kitaplar mümkünse herhangi bir siyasi partiye yakın olmayan bir yazar tarafından yazılmış olsun.
  2. CesarVialpando

EKONOMİ ÖĞRENCİSİ İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Mezun olmadan mutlaka okumalı ve bitirmelisin dediğiniz kitap isimlerini yazar mısınız?
  3. CesarVialpando

Dergi Koleksiyonum Kaç TL Yapar?

Selamlar. Elimde 30 adet Level oyun dergisi, 3 adet Oyungezer dergisi, 2 adet Chip dergisi, 2 adet Atlas tarih dergisi, 1 adet SFX bilimkurgu dergisi, 1 adet Autoshow dergisi ve bir adet de Otohaber dergisi var. Yanında da 48 adet Level dergi posteri ve 6 tane de çeşitli dergilerden kitapçık...
  4. CesarVialpando

II. Abdülhamid Hakkında Kitap Önerisi

Açıkçası bu padişah hakkında kafam epey bir karıştı. Kimisi çok övüyor, kimisi ise gömüyor. Bu padişah hakkında 'objektif' bir kitap önerisi istiyorum. İyisi ve kötüsü neyse öğrenmek isterim. Kadir Mısıroğlu ve onun gibi saçma sapan yazarların kitaplarını önermezseniz sevinirim. Eğer abuk sabuk...
  5. CesarVialpando

İngilizcemi Geliştirmek İçin Kitap Önerisi

Gerek gramer, gerekse kelime öğrenebileceğim bir kitap arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri