Arama sonuçları: *

1. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 4. Bölüm

1. Bölüm 2. Bölüm 3. Bölüm “Bizler Gri Muhafızlarız! Birimiz ve hepimiz! Savaş adalet için, kalkan intikam için! Düşmanlarımızı ezmek için! Birimiz ve hepimiz!” -Gri Muhafız Şarkısı Eve girip ağabeyimin odasında silahın bulunduğu kısma ilerledim. Ağabeyime ait kılıca yaklaştım. Bu kılıcın...
  2. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 3. Bölüm

1. Bölüm 2. Bölüm “Onları koruyacaksın ama yine de fırsat bulduklarında senden nefret edecekler. Ne zaman aktif bir şekilde yüzeye sürünen bir Yıkım tehdidi yoksa insanlık sana ne kadar ihtiyaç duyduklarını unutmak için elinden geleni yapacaklar ve aslında bu bizler için iyi bir şey. Bunu...
  3. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 2. Bölüm

1. Bölüm “Yaratıcı, Gri Muhafızlara üzüntüyle gülümsüyor, bu yüzden Mabet diyor ki, hiçbir fedakârlık onlarınkinden daha büyük değildir.” Ufku izliyordum, Gri Muhafızlardan gelecek bir hareketlilik görebilmeyi umuyordum. Çiftliğimize uzanan tek yol olan bu noktadan gelmek zorunda olduklarını...
  4. Penetrator God

Mount & Blade: Vlandia Krallığının Yükselişi - Hikaye Kurgusu - 1. Bölüm

Osrac hayatının uzun yıllarını dünyayı dolaşarak geçirmişti. Denizlere yelken açtığı bu dönemlerde pek çok garip topraklar gördü. Fakat son birkaç aydır ilk defa kaybolduğunu hissediyordu. Hepsi farklı fırtınalarda batmış birkaç gemiyle denize açılmıştı. Beş kez yaşanan bu gemi kazalarında...
  5. Penetrator God

Amatör yazarlar için çalışmalarını yayınlayabilecekleri site önerisi

1. Archive of Our Own Archive of Our Own yazarlar tarafından oluşturulmuş ve kâr amacı gütmeyen, ticari olmayan bir arşiv sitesidir. Sansürleme yoktur ve kurgularınızı yayınlamak ücretsizdir ayrıca reklam da yoktur. Tonlarca kaliteli ve iyi yazılmış eseriyle tanınan bir sitedir. Sıralama...
  6. Penetrator God

Deus Ex 2100: Illuminati Savaşı - Hayran Bilimkurgu - Giriş Bölümü Yayımlandı!

"Bir insan, olduğundan daha büyük bir şeyin larva halinden başka bir şey değildir ve gerçek potansiyellerine erişebilmeleri için biçimlendirilmeleri gerekir." -Adam Weishaupt, Illuminati'nin kurucusu “21. yüzyılda insanlığın karşılaştığı en büyük düşman bir despot veya diktatör değildi. Bunun...
  7. Penetrator God

Mount & Blade: Ceylan Han - Hikaye Kurgusu 1. Bölüm

Nadira 17. Yüzyılın başlarında, Kırım Hanlığı'nın idaresi altındaki Akkirman şehrinde çiftçi bir Tatar ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya gelmiş. Bebeğin babası bu sefer kız değil erkek olmasını ümit etmiş. Ancak Yüce Mevla ona yine bir kız evlat vermiş. Bu yüzden karısına yeni doğmuş kız çocuğunu...
  8. Penetrator God

Mount & Blade: Tufan - Hikaye Kurgusu 1. Bölüm

BÖLÜM 1 KÖPEK BALIĞI AVI Tarih 4 Temmuz 1794 günü, güzel yatım Holstin ile denizin dalgaları üzerinde son hızla ilerliyorduk. Benim adım Frederick William, Prusya'nın ileri gelen soylularından biriyim. Gemide benimle birlikte seyahat eden eşim Leydi Elena ve kuzeni Lord Antoni Sapieha de...
  9. Penetrator God

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Lekelenmiş Eski Tanrı’nın çağrısında bizlere katılın kardeşlerim. Bizlere uyumadan nöbet tuttuğumuz gölgelerde katılın. Tahammül edilemez acılarla yerine getirdiğimiz asla bitmeyecek görevimizde bize katılın. Şayet bu şanlı yolumuzda bizlere eşlik ederken düşerseniz, fedakarlığınızın asla...
  10. Penetrator God

İnkarcılar - 1. Bölüm - Fantastik Kurgu

Her şey çok kötü bir şekilde sarpa sardı. Kervan soygunu için yaptığım alelacele planlar hiç beklediğimiz gibi gelişmemişti. Öncelikle Anders ile beklediğimiz şey içerisi inkârcı büyücüler ile dolu, siyah bir araba değildi. Daha da kötüsü bu lanetli arabaya, gözleri gün ışığıyla kamaşan onlarca...
  11. Penetrator God

Hırsızlar Kralı - Fantastik Kurgu - 1. Bölüm

Jorundr kurnaz, gamsız ve serseri bir adamdı. Bir göçmendi. Skyrim'de kuzeyli bir ailede 1 Nisan 3E 403 yılında doğmuştu. Jorundr ikinci sıradaydı. Ağabeyi o daha doğmadan önce mahallede girdiği bir kavga sırasında muhafızlar tarafından öldürülmüştü. Babasını genç yaşta iş kazasında kaybetmişti...
  12. Penetrator God

Esir Alevi

"Kaybettiklerini geri kazansan bile, asla eskisi gibi olmayacak." -Dev Yürek Surgur Evim güzel evim, Benim evim Enginyurt'un kalan son yeminli halkının yaşadığı Puslu Kaya'dır. Skyrim'in yüzeyi altındaki gizli şehir. Benim dünyamda gökyüzü geceleri yıldızların süsünden, gündüzleri ise güneşin...
  13. Penetrator God

Kral değilim, ben Tanrı'yım - 3. Bölüm

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kral-degilim-ben-tanriyim-2-boeluem.471551/#post-4688282 Cyrodiil'in batı Leyawiin Şehri genç Marius'a şiddetli geçmişinden ve huzursuz ailesinden kaçıp kurtulmak için mükemmel bir yer gibi görünür. Ancak Marius'un bu süreçte hiç ummadığı şey, güzel...
  14. Penetrator God

Kral değilim, ben Tanrı'yım - 2. Bölüm

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kral-degilim-ben-tanriyim-1-boeluem.461304/ Cyrodiil'in batı Leyawiin Şehri genç Marius'a şiddetli geçmişinden ve huzursuz ailesinden kaçıp kurtulmak için mükemmel bir yer gibi görünür. Ancak Marius'un bu süreçte hiç ummadığı şey, güzel Alessia...
  15. Penetrator God

Karanlık Prens - 1. Bölüm

"Ben karanlıkların sesiyim, öfkeyim, intikamım ve adaletim." -Sevasi Omoone Tarih: Turdas, Last Seed'in 16. Günü 4. Çağ 221. Yılı Sevasi Omoone bir mağarada uyandı. Gördükleri kesinlikle korkunç bir kâbustu ve şu anda hafızasında onunla ilgili neredeyse hiçbir şeyi hatırlamıyor olmasına...
  16. Penetrator God

Mount & Blade Warband: Maceracı Gelric - 3. Bölüm

AAR Nedir: Oyunda neler yaşandığını gösteren birçok oyun içi ekran görüntüsü ile beraber hikayesel anlatı ile oluşturulan yazı. Bir oyun temel alınarak yazılmış hikayeye, her zaman ekran görüntüleri gerekli değildir ve birçok farklı formatta yazılabilir. Fakat odak noktası oyuna dayanan...
  17. Penetrator God

Mavi Hayalet

Elf avcıları yine peşimdeydi. Gerçeği söylemek gerekirse, bunu birkaç gündür zaten biliyordum. Bunu ilk, şişman hancının gözlerinde, adamın o suçluluk dolu bakışlarının benim bakışlarımla karşılaşmayı reddetmesiyle fark etmiştim. Bunu ikinci olarak, köşede sürekli duran ara sıra yattığım hayat...
  18. Penetrator God

Kral değilim, ben Tanrı'yım - 1. Bölüm

Cyrodiil'in batı Leyawiin Şehri genç Marius'a şiddetli geçmişinden ve huzursuz ailesinden kaçıp kurtulmak için mükemmel bir yer gibi görünür. Ancak Marius'un bu süreçte hiç ummadığı şey, güzel Alessia Aurunceia'a aşık olup, vampirlerin yeri olan Volkihar Kalesi'nin içine düşüvermekti. Alessia...
  19. Penetrator God

Sanal kitabımı PDF olarak çıkardım

Forum üzerinde daha önceden paylaştığım kitabı PDF bir sürümünü çıkardım dostlar. Google kitaplara eklenmesi için başvurmuştum 2 hafta beklettiler sonra başvuru ret yedi sebebini ise açıklamadılar özel mesaj yoluyla Google ulaşmama rağmen. Çok önemli değil. O kadar saçma sapan kitapları ve...
  20. Penetrator God

Skyrim: İçimdeki Kurt - 4. Bölüm

Dokuz gün geçti, O kanlı gecenin şafağında uyandığım günden bu yana, Dokuz gün geçti, O lanetli gecedeki yaratıkların beni kâbuslarımda kovaladığından bu yana, Dokuz gün geçti, Sabahın ortasında dalıp arkama bile bakmadan kaçtığım günden bu yana... Giriş Bölümü Tornas, 4. Çağ 175 tarihinde...
Geri