Arama sonuçları: *

1. Splixson

Yurt dışı hisse senetlerinden kazanılan paranın vergilendirilmesi

Nyse üzerinde işlem yapacağım kazandığım parayı nasıl Beyan edebilirim quantfury kullanıyorum 1737649796 ETF falanda alıcam
  2. Splixson

CFD's Trading için kullandığınız "Broker"lar

Merhaba, aktif olarak kripto para, hisse senetleri, emtialar vb. gibi araçlarda al-sat yapıyorum. Foreks öğrenmek istiyorum bunun için "MetaTrader" kullanmak istiyorum buna uyumlu böyle her şeyi al-sat yapabileceğim (emtialar, para birimleri, endeksler, hisse senetleri) vs. trade edebileceğim...
  3. Splixson

ABD 4 yıl aradan sonra faiz indirdi

4 Yıl sonra ilk defa 50 baz puan faiz indirdiler. Bunun ne demek olduğunu azıcık ekonomi ve finansla ilgilenen arkadaşlar bilir
  4. Splixson

Yatırım ile uğraşan insanları toplamak amaçlı grub

bi tane grup kurar sohbet muhabbet ederiz burdan mesaj veya dc den ekleyebilirsiniz dc: splixsok
  5. Splixson

HERKES KRİPTOCU/BORSACI OLMUŞ

HERKES BORSACI KRİPTOCU OLMUŞ PORTFOYDE NE VAR DİYO SORUYO APT ARB RNDR SUİ FET AGİX VB. ŞEYLER SÖYLÜYORUM (EN BABA ALTCOİNLERDENDİR) GELMİŞ ÇÖP DİYOR SENDE NE VAR DİYORUM PANCAKESWAP'DAN TWİTTER VE TELEGRAMDAKİ KİŞİLER TARAFINDAN PUMP DUMP İÇİN KULLANILAN SCAM TOKENLER GÖSTERİYOR. BİDE BANA SEN...
  6. Splixson

Herkes borsacı/yatırımcı olmuş

kime sorsam "borsa oynuyom, kripto oynuyom." diyor. en nefret ettiğim kelime "borsa/kripto oynamak" nasıl yatırım yapıyorsun diyorum. buldum bir twitter hesabı ne söylerse alıyom diyorlar. kendini geliştirsene teknik,temel analiz bilanço okumayı öğrensenize diyorum ben uzun vaadeciyim ne...
  7. Splixson

Yatırım planlarınız.

şahsen 2024-25 arası gerçekleşecek kripto boğası için alt coin ve eth alıyyorum
  8. Splixson

Nerelerde yatırımlarınız bulunuyor?

benim şahsen kripto ve borsada yatırımlarım bulunuyor.
  9. Splixson

18 yaş altı limited şirket açmak

ticaret için 16-17 yaşında şirket açılabilir mi? (limited)
  10. Splixson

Google gene hata verdi! (1 Dolar 24,14 TL)

geçenlerde olduğu gibi gören arkadaşlar sevinmesin dolar düştü diye
  11. Splixson

Beyler Dolar düşmüş??

dolar 24 tl olmuş hahahahaha reis yapıyo bu işi krallll
  12. Splixson

Kriptoda haber trade yapmak?

uzun süredir teknik analiz yaparak al-sat yapıyorum fakat çok stresli geçenlerde izlediğim bir videoda (News Trade in crypto) diye bir şey duydum tak yukardan bildirim geliyor örneğin elon musk dogeyi pp yaptı, işte arb burn yaptım vb. gibi haberler tık diye bildirim geliyor ve adam pozisyon...
  13. Splixson

Milyoner Olmak için ne kadar servet gerekir?

milyoner olmak için 1 milyon dolar mı 1 milyon tl mi
  14. Splixson

Midas webe gelecek mi?

sadece telefondan uygulamadan al-sat yapabiliyorum webe gelcek mi bilgisi olan var mı
  15. Splixson

en iyi borsa uygulaması

az komisyon kesen, canlı verileri paylaşan bilgisayardan ve telefondan kullanabileceğim uygulama varsa önerilerinizi bekliyorum
  16. Splixson

Borsada vergi yükümlülüğü

borsada al-sat yapsam 300-500tl kazansam vergi ödemeye gerek var mı veya ilerde daha çok kazanırsam vergi ile yükümlü olur muyum
  17. Splixson

500lük bankot olayı ?

az önce gördüm 500lük bankot çıkıcak diye gerçek mi veya onaylandı ve çıktı mı
  18. Splixson

1000tl borsa girilir mi

şuanlık türk şirketleri, yeni başlayan biri 1000tl ile başlayabilir mi para kazanbilir mi? ve ugulama önerisi
  19. Splixson

Fiverr Vegi yükümlülüğü

fiverde kazandığım parayı herhangi bir banka wise payoner vb gibi yerlere çekmesem o para birikim olarak fiverrde kalsa vergisini ödemek zorunda kalır mıyım
  20. Splixson

Yaz tatilinde çalışsam ne kadar alırım

lise 9 sınıf yaz tatilinde çalışsam kaç para verirler?
Top Bottom