Arama sonuçları: *

1. Recep_Bey

Bitcoin 2018'deki gibi çok sert düşebilir ???

Bildiğiniz gibi 2018'de bitcoin çok sert düşmüştü. Pi cycle top isimli indikatör düşüşü doğru tahmin etmişti. Şimdi ise tekrar düşüş olacağını söylüyor acaba 2018'deki gibi büyük çöküş gelecek mi ?
  2. Recep_Bey

Bankalarda dolar kuru uçtu

Beyler bildiğiniz gibi piyasalar pazartesi günü açılıyor lakin piyasa kapalıyken bankalarda dolar felaket yükseldi.
  3. Recep_Bey

Pazartesi günü dolar tahmininiz nedir ?

Benim 7.80
  4. Recep_Bey

Dolar neden yükseliyor ne olur ? YTD

Merhaba bildiğiniz gibi dolar çok sert yükseliyor ben bir tepki yükselişi bekliyordum ama bu kadar sert değil. Doların yükselmesinin ana nedeni abd tahvil faizlerinin yükselmesi. Abd 10 yıllık tahvil faizi : Peki dolar ne olur maalesef tahvil faizleri yükselmeye devam ettiği sürece dolar...
  5. Recep_Bey

Ethereum ne olur YTD

Bildiğiniz gibi 2 haftadır sert düşeceğini söylüyordum. Bir düzeltme yaptığını düşünüyorum hatta düşüş bitmiş bile olabilir. Ama eğer 1550 altında günlük kapanışlar gelirse 1200 dolar civarlarına geri çekilme yapabilir. Peki neden mi 1550 çünkü gördüğünüz gibi altta geçen yeşil çizgimiz super...
  6. Recep_Bey

Ethereum ne olur ? YTD

Bildiğiniz gibi en son konu açmıştım sert düşecek diye ve Yükselen takoz formasyonumuz çalışmıştı. 10 gün önce: Bugün : Şimdi ne olur eğer 1550 altı günlük kapanış gelirse 300 dolardan başlayan super trend deki al pozisyonu sata geçicek. Sert düşüşler görebilir ama ben 1200 dolara kadar bir...
  7. Recep_Bey

Dolar elliot dalgası analizi 5.70 e düşebilir YTD

Dolar neden mi 5.70 e düşecek çünkü elliot dalga prensibine göre en az 5.70 e kadar düşecek. Peki elliot dalgası nedir ? Elliot dalgası 1930 da Ralp Nelson Elliot tarafından keşfedilmiştir. Elliot dalgası 5 dalgalı bir yükselişten oluşur 5. dalganın sonunda ABC formasyonunda düzeltme dalgası...
  8. Recep_Bey

Dolar Sert düşebilir YTD

Arkadaşlar merhaba bugün doları kontrol ettiğim zaman gözüme çok önemli bir şey takıldı. Yukarda gördüğünüz yeşil çizgi doların 50 günlük fiyat ortalaması altta gördüğünüz ise 200 günlük fiyat ortalaması gördüğünüz gibi birbirine çok yakınlar eğer 50 günlük ortalama yani yeşil çizgimiz 200...
Top Bottom