Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

TarKim Halka arz'ı sonuçlandı ne kadar kazanırım tablosu yayında

Bireysel Yatırımcı'ya maksimum 1-2 Lot (215 TL) dağıtım yapıldı. 10 tavanın üstünde gitceğini hatta 20-30 görceğini düşünüyorum Şahsi düşüncem kesinlikle bunlardan kat be kat fazla kazancağımızdır lakin yapılması gereken şey zaten 2 adet hissemiz var bu hisse 1000tl ye geldiğinde bölünür...
  2. TeknoPiyon

Dolar 2026 da 47.8 TL olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "OVP projeksiyonlarına göre dolar kurunun ortalama olarak 2023'te 23,9, 2024'te 36,8, 2025'te 43,9, 2026'da 47,8 olması bekleniyor." arkadaşlar ben demiyorum bu diyor bu nasıl orta vadeli plan dolar düşsün diye plan yapılır bunlar doları uçuruyor şaka mı...
  3. TeknoPiyon

Halka Arz Olmayı bekleyen firmalar tam liste

Arkadaşlar şuanda bu hisseler halka arz olmayı bekliyor hangisine katılırım diye sormayın ben gelecek gördüğüm hepsine katılıyorum görmediklerimede katılıp %100 kar alıp geri kalan hisseleri bırakıp 0 maliyetle devam ediyorum
  4. TeknoPiyon

Gıpta Ofis Kırtasiye Bugün Halka Arz Ediliyor

Dostlarım Selamlar Bu hafta halka arz edilen 2. Hissemiz olucak Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. Sizlere tanıtacağım. Öncelikle belirtmem gerekirse bu Halka arzımız katılım endeksine uygun değildir. Katılım endeksi nedir diye sorucak olan arkadaşlarımız Caiz olan ve...
  5. TeknoPiyon

Tarkim Halka arz ediliyor

Dostlarım selamlar Forumda Halka arz ve finans kategorisinde büyük bir eksiklik olduğunu fark ettim ve hemen bu olaya müdahale etmek istedim. Bugünkü Konuğumuz 05.09.2023 ve 06.09.2023 tarihlerinde halka arz edilecek olan Tarkim Bitki Koruma San. ve Tic. A.Ş. Olucak. Öncelikle belirtmem...
  6. TeknoPiyon

Otomobildeki Vergi %116 oldu

türkiye yüzyılına hoşgeldiniz 1 araba hayalim vardı onuda hiç ettiler
  7. TeknoPiyon

Hisse senedi nerden alınmalı

arkadaşlar hisse senetleri hangi uygulamadan alınmalı sizce?
  8. TeknoPiyon

Bireysel emeklilik fonlarından hangisi daha iyi

beste katılım altın ve katılım kıymetli madenlerde nereyde %15 kaybım var sizce hangi fona geçmeliyim ?
  9. TeknoPiyon

Bankalar kredi kartına nakit avansı kapattı

Ülke batıyor arkadaşla herkese geçmiş olsun...
  10. TeknoPiyon

BES te en çok kazandıran fon hangisi

Arkadaşlar bireysel emeklilik sisteminde en çok kazandıran fon hangisi 1 yıllık her ay 1500 TL yatırmayı planlıyorum hangisi daha çok kazandırır?
  11. TeknoPiyon

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

ÖZEL | Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılacak seçimi kazanması halinde ekonominin başına Ali Babacan geçecek. Ekonomi ile ilgili bakanlıklar ve kurumların tümü Babacan'a bağlı olacak. NOT: AKP Lİ DEĞİLİM HER SİYASETÇİDEN NEFRET EDERİM PEKİ ALİ BABACANIN KARNESİ - Telekom, Tüpraş, Petkim...
  12. TeknoPiyon

Yardım Binance'dan 500 dolar çekersem vergi öder miyim?

Arkadaşlar binanceda 500 dolar gibi bir param var bu para çekiminde vergi öder miyim acaba ve para çekimi vb de sıkıntı yaşar miyim
  13. TeknoPiyon

Nolcak bu $ ın hali ?

Arkadaşlar dolar yine yükselişe geçti 12.78 den binance üzerinde al sat yapılıyor sizce yine 18 lere yükselir ve piyasa yine zam yapılır mı ?
  14. TeknoPiyon

Dolar asya piyasasında 8.36 euro 10.32

Asya piyasası açıldı 1 dakika sonra dolar 8.30 euro 10.32 oldu gece gece dolar satanlar köşeyi döndü binance de dolar 7.70 Sabah tr piyasası açılınca düzelir diyorum 2023 den sonra dolar 13 14 tl olucak her şeye varım YTD
Geri