Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

⚠️ Bu Paralar Da Nedir Bilen Var Mi ⚠️

Google resimden baktım hatıra çeyrek vs deniyor nedir bunlar bilgisi olan var mi
  2. Kürşat K.T.K

💥💥BENZİN 41 TL OLUYOR GEÇMİŞ OLSUN 💥💥

Benzine zam gelirse herşeye gelir aklınıza ne geliyorsa eee verilen zamların çıkması lazım bir şekilde kim çıkaracak bunu gariban halk tabi yine söylüyorum bişey alacaksanız şuan alın şimdi alın çok geç oluyor zaten pahalı olan fiyatlar çok çok daha artacak bunlar daha iyi günler ölmeden mezara...
  3. Kürşat K.T.K

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Dolar almayı planlıyorum döviz bürosundan mi alayım binance tr den mı sizce alış satışta hangisi daha iyi olur
  4. Kürşat K.T.K

🤔 Yatırım Tavsiyesi 🤔

Gençler sizlerden yatırım tavsiyesi istiyorum evet yanlış duymadınız "ytd değildir" demenize gerek yok sadece merak ediyorum neler yapılabilir bir miktar param var biraz güzel bir rakam söylememe gerek yok onu sizce ne yapmalıyım aklıma altın hesabı açıp oraya atmak geldi sizin fikriniz nedir...
  5. Kürşat K.T.K

Geçmiş Olsun Dolar Yükseliyor Yine

Merkez Bankası faiz düşürdü yeni karar ile bu demek oluyor ki dolar yükselecek bütün dünya aynı modeli uygularken sen niye faizi düşürürsun ki sırf yandaşları kazanacak diye yapmadıkları kalmadı bütün dünya faiz arttırıyor bu düşürüyor sanki vatandaş kredi çekip bişey alıyor durun bunlar daha...
  6. Kürşat K.T.K

Yatırım Hesabı Açmak Mantıklı Mı❓

Sizce yatırım Hesabı Açmak iyi mi bankada birikmiş param var bir hisse senedi alayım diyorum uzun vadeli para birikimi yapacağım çünkü kâr bırakır mı
  7. Kürşat K.T.K

Nemati Tweet Attı Dolar Uçuşa Geçti

Ya gerçekten bişey bilmiyorsunuz bu gerçek bari susun da her şey olucagina varsın her konuşmanız daha beter ediyor yetti artık valla konuşmazsalar eminim ki ekonomi düzelir ama konuşmadan durmazlar bunlar
  8. Kürşat K.T.K

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Türkiye için iyi olamayacak bir sistem ile BDDK yarın alacağı bir karar ile doları düşürecekmis bekleyip görelim her alınan karar daha beter ediyor umarım bu etmez dua edelim
Top Bottom