Arama sonuçları: *

1. oaK´

Altın alacağım en mantıklı yer neresi olur?

Beyler altın almak istiyorum da nereden nasıl alayım? işlenmemiş altın flan diyodu bi yayında birisi de 10kya vermez heralde adam
  2. oaK´

İngilterede şirket nereden açılır?

normalde ingiltere limited aracı kurumundan açacaktım ancak yoğunluk sebebi ile 1 ekime kadar başvuru almayı kapamışlar o yüzden yeni bir aracı kurum tavsiyesi gerekiyor. Launchese önerdi birisi ancak iyi mi değil mi bilmiyorum önerisi olan var mıdır?
  3. oaK´

Yeni halka arzlardan hangilerine gireceksiniz?

Ben kale ye kesin gireceğimde diğerlerinden emin değilim pek siz hangilerine giriceksiniz
  4. oaK´

Öneri hisse senedi sepetim nasıl?

hocamlar 50 usd nvidia 25 usd apple 25 usd tesla planladım nasıl sepet?
  5. oaK´

Yatırımlarımı midasa geçirmeli miyim?

arkadaşlar bazı şirketlerden hisseler aldım ve birazda dolarım var ve bunların hepsi banka hesabımda duruyor ancak bankada tutmak istemiyorum sizce midasa geçirmem mantıklı olur mu?
  6. oaK´

Yatırım Yaptım Bakiyem Eksiye Düştü, Sebebi Nedir?

beyler altın ve dolar aldım, almadan önce 6k bakiyem vardı yatırımları yaptım bakiye 5.7k ya düştü wtf ne alaka niye öyle oldu 300 tl bi anda ne iş ya. Ülke ben dolar ve altın alınca mı iyileşti anlamadım :D
  7. oaK´

Nereden dolar almam lazım?

dolar alacağım ancak nereden almam lazım bilmiyorum döviz büroları mı daha ucuza veriyor banka mı?
  8. oaK´

İstanbul kartımı kaybettim yenisini nasıl çıkarırım?

Konuyu alakasız bi yere mi açtım doğru bi yere mi açtım bilmiyorum lakin cebimi etkileyeceği için finans kısmına açmak mantıklı geldi. Benim istanbul kartım kayboldu ve öğrenci kartı idi, yenisi çıkarttırmayı biliyorum lakin ben mezun olduğum için öğrenci belgesi alamıyorum çünkü öğrenci...
  9. oaK´

Stake için borsa önerisi

Selamlar para biriktirmektense hisse yatırımı ve stake yapmak istiyorum, hisse alım satımı için midas kullanacağım lakin stake için borsa önerisine ihtiyacım var güzel kazandıran bi borsa olursa sevinirim
  10. oaK´

Elimde 1k TL var, kısa sürede nasıl 3k TL yaparım?

Selamlar bende şuan 1000tl para var ama bana 3000tl civarı bi miktar gerekiyor bilgisayarı upgrade edeceğim çünkü, kısa yoldan olmasına gerek yok 1 2 ayda çıksa parası yeter tabii ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi olur malum her gün değer kaybeden bi birim ile hayatta kalmaya çalışıyoruz...
  11. oaK´

dolar hesabıma nasıl dolar atabilirim?

merhaba ziraatten dolar hesabım mevcut ama nasıl dolar yüklerim bilmiyorum, atmye gidip hesabıma tl yüklesem doalr olur mu? ayrıca yükledim diyelim parayı nasıl çekebilirim
Geri