Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Amerikaya gitme imkanınız Olsaydı?

amerikada kalıcı yaşama imkanınız var, ama tanıdığınız kimse yok, paranız yok, sıfırsınız kısacası. ama türkiyede kalır iseniz aileizn var, orta seviye bir geliriniz var, ve bi corollanız var. amerikaya sıfır bir hayat için gidermiydiniz? gitmek isteseydiniz neden giderdiniz? biliyorum tam bir...
  2. akıllı kuş

Dolar Tekrardan Yükselişte!

şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi) sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi? Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı...
  3. akıllı kuş

Ekonomiyi öğrenebileceğim kitaplar?

bilgisiz bir dayı gibi düşünün beni bu dayıya ekonomi nasıl işler öğretmek için kitap önerin giriş seviyesi bir ekonomi kitabı istiyorum yani ekonomiyi öğrenmek istiyorum, bunun için kitap önerileriniz varmıdır?
  4. akıllı kuş

DOLAR 15.20TL! (Devamı Gelirmi?)

Erdoğanın bir bildiği varmış demekki reform tarzı bir şey yaptı sanırım dolar 15TL'Ye düştü Afferim RTE gözümden gidiyordun kurtardın helal be ab düşünceleriniz neler beyler? 18TL den 15TL ye düşüş 3TL fark büyük yani İnşallah devamının gelmesi dileği ile. (@Kormts aga sen zarar etme şansım yok...
  5. akıllı kuş

Özgür Demirtaş kimdir?

Özgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?
  6. akıllı kuş

Dolar 14,36TL oldu. Düşünceleriniz?

Evet arkadaşlar dolar 14,36 oldu garip bir şekilde. Dolar neden böyle artıyor? Nasıl düşer? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim burda yok tayyip kötü yok chp kötü demeyelim benim sorum ekonomi nasıl düzelir ne tip reformlar uygulanmalı? 1639382450 Ha birde 2002-2013 dönemi. Ekonomi mükemmel...
Geri