Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Dövizcide kart geçer mi?

Ara sıra dolar alıp kenara atmak istiyorum. Yalnız venezualalılar gibi tomar tomar parayla gezmek istemiyorum dövizciye. :) Kart geçiyor mu acaba bu dövizcilerde? Komisyon alıyorlar mı?
  2. Enivici Vokke

Sigorta geçmişimdeki Eksik G.N. ne demek?

Yazın bir yerde çalıştım sigorta yaptılar yapmasına Eksik G.N. 7 yazıyor, sebep olarak puantaj kayıtları diyor. Haftanın 6 günü çalıştım, normal bir çalışan gibi. İşe hiç gitmemezlik yapmadım, fazladan izne çıkmadım. Haftalık iznimi mi eksik gün olarak saymışlar? Normal bir uygulama mı?
  3. Enivici Vokke

İnternetten ucuza nasıl Dolar alabilirim? Binance vs.

Paramı biriktirmeye başlamak istiyorum ve biriktikçe ufak ufak dolar almak istiyorum. Yalnız bunu dakika başı döviz bürosuna giderek yapmaktansa internetten halletmek istiyorum. Acil para lazım olunca da direkt çekerim ihtiyacım kadarını. Binance veya Binance TR üzerinden dolar alsam olur mu...
  4. Enivici Vokke

900 lira yövmiye sizce okey mi?

Kış olduğu için çoğu kafe mafe eleman aramıyor. Ben de zaten üni öğrencisiyim cumartesı pazar calısabılırım. Belki bazen hafta ıcı az biraz o da. 10 saate 900 veririm diyor adam. İş olsa yazın mazın fazlasını da verırım dıyor da iş yok diyor. Harbiden de kışın iş yok. Ama ne bileyim 10 saatimi...
Geri