Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Para birikimi için altın mı doviz mi?

beyler 6 7 ay kuryelik yapıcam bu sürecte köşeye 20bin liralık doviz yada altın birikimi yapmak istiyorum altın mı daha mantıklı olur yoksa doviz mi?
  2. shiedabro

dolar neden düşüyor yine ne satıldı

arkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
  3. shiedabro

euro yükseliyor dolar kalıyor

çapraz kur diye bir şey yok mu dolar bugün şu an itibari ile eksi 0,20 düşük euro 0,60 yüksek sebep nedir
  4. shiedabro

Kur sabitlendi mi arkadaşlar

Kur 13,45 44 arası gidiyor bayadır keşke sabit kalsa yükselmesinden iyidir
  5. shiedabro

Dolar yine yükseliyor

Dolar neden yükseliyor bilen varsa söyler mi şubatta daha çok yükselir mi bi pc alamadım.
  6. shiedabro

Sizce dolar yine yükselir mi?

Foruma katıldığımdan beri amacım pc önerisi almaktı fakat zam ve kurun yükselmesinden dolayı alternatiflerim azaldı ve bir şey alamadım, öncelikle şubat ayının ilk haftası itibaren 22000 TL'ye yakın bir param olucak sizce o zamanlar kur yükselir mi çünkü bu miktarla uyduruk bir şey almak istemiyorum.
  7. shiedabro

İnternet başvurusunda kredi vermemesi

Merak ettiğim bir şey var bankalar neden internetten başvuru yaptığımızda kredi olumlu değerlendiremiyor'da bankaya gittiğinizde olumlu değerlendiriyor
  8. shiedabro

Süt 15 lira hayırlı olsun

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti
  9. shiedabro

Döviz bürosu kimlik alımı

17 yaşındayım, euro bozdurmaya gittiğimde kimlik isticekler, 17 yaşında olmam sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  10. shiedabro

Arkadaşlar neden yükseliyor euro dolar

Neden kur yükseliyor bilmediğimden soruyorum ve şu an babaya 1 lira yükseldi bi an
  11. shiedabro

2 tane farklı euro var sizce sahte mi

Arkadaşlar fotoğrafda gördüğünüz gibi 2 tane farklı 100 euro var nedenleri nedir
  12. shiedabro

700 euro bozdurmalı mıyım

Bilgisayarımı sattım adam bana 700 euro verdi sizce bozduruyum mu yoksa bekleyeyim mi
Top Bottom