Arama sonuçları: *

1. ASELS

TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

Bi troy kart çıkardılar, bi zaman ben de heves etmiştim sonra dedim şimdi bundan da bi soygun filan yaparlar :D Acaba yeni öğrendiğim bu yurtdışı alışverişlerde kullanılamıyor olayından hareketle şunu sorayım dedim; mesela ben azerbaycana gitcem, burda da kullanılamıyor mu? veya suriyede 😂...
  2. ASELS

Damlakent Projesi sizce de aşırı abartılmıyor mu? Bence pahalı...

Projede ev sertifika adetleri şöyle belirlenmiş ama bu değişebilirmiş, yani daha fazla sertifika da isteyebilirler, hep ucu açık ve zaten evler uçuk...: Kısa vadede biraz reklamdan dolayı artış gösterebilir ama uzun vadede ben pahalı buluyorum. Yani gerçekten 5milyon TL en az olması gerek ki...
  3. ASELS

Kayyum atanırsa ekonomik olarak, Borsa olarak süreç ne olur?

Tutuklanma talepleri var ve gösteri yapma yasağı uzatıldı, ayrıca Rtük kanallara uyarı verdi... Süreç sanki Kayyum atanacak gibi işliyor ve dün bir polise göstericilerden asit atıldığı bildirildi, arada marjinal grupların olduğu ifade ediliyor... Şimdi siyasi tartışmaların yerine ekonomiye ve...
  4. ASELS

Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..? Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :) En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin...
  5. ASELS

Sdg&SURİYE Hükümeti anlaştı, sizce borsaya nasıl yansır bu durum..? (SON DAKİKA)

Yarın savunma sanayi hisseleri nasıl etkilenir ? :) Olumlu ise nasıl ve ne kadar..? Olumsuz ise neden..?
  6. ASELS

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Bugün için yani 07.11.2024 perşembe günü yaptığım analiz; Yarın yükselebileceğini düşündüğüm bir hisse var, zaten bugün de %9,90 oranında yükseldi... Yarın da açılışı biraz gerileyerek yapacağını ama tekrardan yükseliş trendine döneceğini hesap ediyorum, haftalık kazancının ne olacağı hakkında...
Geri