Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Çayı şekersiz mi içiyorsunuz şekerli mi?

Çayı doldurduktan sonra şeker atmayı sürekli unuttuğum için ve tekrar mutfağa dönmesi zor geldiği için şekersize alıştım ve son 3 senedir şekersiz içiyorum.
  2. Sirius Blackw

Elmalı daniels alınır mı?

Migrosta gördüm geçen merak ettim Türkiyede yok sanıyordum ben.Alınır mı?İçen varsa düşüncelerinizi bekliyorum.
  3. Sirius Blackw

Maydanoz döner nasıldır?

Yiyen var mı maydanozdan?Güzel mi?
  4. Sirius Blackw

Yemek önerisi yemeksepeti

Evde tekim yarın yemek lazım sùrekli döner yiyip duruyorum farklı bir öneriniz var mı?
  5. Sirius Blackw

Kahve nasıl yapılır?

Beyler cahilliğime verin kendim fincanda kahve yapmak istiyorum türk kahvesi fakat nasıl yapıldığıyla ilgili fikrim yok.Cezvede yapsam olur mu?Youtube da değișik değișik șeyler var bir sürü.Elimdeki kahve bu.
  6. Sirius Blackw

Donas rezaleti sipariș

Kendisi sevdiğim bir markaydı ta ki son 1 seneye kadar.Ne zaman sipariș versem 2 saatten önce ulașmıyor elime.Az önce destek hattıyla konuștum siparișin anca yola çıktığı söylendi.3 saat olacak be 3 saat gidip atlayıp dolmușa mağazadan alıp gelsem daha kısa sürerdi.Bu son alıșım siz de bașka...
  7. Sirius Blackw

Tok tutacak ucuz atıștırmalık?

Beyler full dıșardayım yarın çok para harcamak istemiyorum biriktereceğim böyle 5-10 liraya tok tutacak bir șey var mı?Bar gofretler falan tutar mı?2-3 saat tutsa yeter
  8. Sirius Blackw

Türkiye de neden Coca cola çeșitleri yok?

Beyler Türkiyede ki coca cola çeșitlerı sınırlı biliyorsunuz.İzlediğim yurt dıșı videolarına bakınca bir çok çeșidin olduğunu gördüm.Neden Türkiyede bunlardan yok?
  9. Sirius Blackw

Tic tac șeker nerden bulunur?

Șuanda internetten alamam migrosta falan var mıdır acaba?Nerde bulabilirim?
  10. Sirius Blackw

Havalı naneli șeker önerisi

Ya beyler biraz saçma olacak ama bana böyle pek anı sanı duyulmamıș ambalajı falan havalı naneli șeker lazım.Mint,Tic tac gibi.Marketlerde bulunursa iyi olur. https://www.hepsiburada.com/tic-tac-naneli-seker-18-gr-pm-HB00000WKH2E Bunun gibi. @2mApoo kanka naneli șekerle kız düșer mi? 1667588326...
  11. Sirius Blackw

Heiniken bira nerde bulunur?

Hangi markette bulabilirim?Migrosta yok.Bir de 2 aydır alkol almıyorum arkadașlarla 1 șișe içsem bağımlı olur myum tekrardan?
  12. Sirius Blackw

Sosis nasıl pișirilir?

Beyler koni acil biraz.Sosiz kızartmam lazım yağı tavaya döktüm kızmaya bașlayınca alıp sosis koydum bitane kocaman alev yükseldi korktum biraz. nasil yaparim?
  13. Sirius Blackw

Nescafe Frappe nasıl yapılır?

Evde canım ciğerim almanyalı kuzenden gelme nescafe frappe var fakat nasıl yapacağım bilmiyorum.Soğuk içilen bir șey.Nescafenin kendi ürünü. 1664378426 Bilen yoksa satacağım.
Top Bottom