Arama sonuçları: *

1. leroxy

Alkolsüz Biralar: Alkolsüz Malt İçecekleri Nelerdir?

Herkese selam! Yaklaşık 3 senedir alkolsüz malt içeceklerini günlük hayatta tüketen, içen biriyim. Bu senelerin verdiği müthiş (!) tecrübeye dayanarak AROMASIZ Malt İçeceklerinden bahsedeceğim. Öncelikle uzun bir süre aromalı malt içeceklerini, yani Maltana'yı tükettiğimi söyleyebilirim...
  2. leroxy

En Sevdiğiniz Çikolata?

En sevdiğiniz çikolata nedir? Türk markalarından favorim Nestle 1927 Sütlü, çok güzel bir tadı var. Öneririm.
  3. leroxy

Sütlü Soğuk Kahve Tarifleriniz?

Çok üşengeç olduğumdan ve ucuza kaçtığımdan yaptığım her kahvede soğuk süt, nescafe + türk kahveli karışım ve birkaç fırt şeker ekleyerek bir soğuk kahve yapıyordum, ki halen yapıyorum. Bazen de filtre kahveli olarak hazırladığım buz küplerini koyuyorum ki soğukluğu çabuk gitmesin. Sizin evde...
  4. leroxy

Özel sözlü coca-cola geldi!

1 Ay önce açılan bedava Coca Cola konusunun ikinci gününde yani 14 Şubatta siparişimi vermiştim. Son zamanlarda koladan umudu keserken tekrar bi bakayım dedim. Dün akşamüzeri böyle bir mail geldi: Sonrasında MNG İle geldiğini duyunca üç güne anca gelir dedim. Dün akşamüzeri kargolanan...
  5. leroxy

Klasik Omlet Tarifi (Opsiyonel)

Bugün sizlere omlet tarifi vereceğim ama Alp usulü. Tarif 4 Kişiliktir. Malzemeler: 5 Yumurta (4 de olabilir) 1 Yemek kaşığı zeytinyağı 1 Su bardağı süt 1 Çay kaşığı tuz 2 Çay kaşığı pul biber 2 Çay kaşığı nane/kekik Ek malzemeler (şart değil) : Sucuk Kısa Sosis (min 4 tane)...
  6. leroxy

Evde Nasıl Patso Yapabilirim?

Canım patso çekti. Uzun zamandır internet kafelere veya dışarıdaki herhangi bir yere gitmediğim için de 1 yıldan fazla oldu yemeyeli. Evde (şu an) 3 kişiyiz. 3 kişiye yetecek şekilde patso tarifi verebilecek var mı veya kendi bildiği kolay bir tarif gibi. En kolay yolla patso nasıl yapılır?
Geri