Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Vozol 10 bin ve 12 binde neden aynı ml likit var?

biri 10 bin diğeri 12 bin çekim. Ama ikisinde de 20 ml likit var. Nasıl biri 2 bin fazla çekim sunabilir ki?
  2. Enivici Vokke

Konserve kedi maması kargoda bozulur mu?

İnternetten konserve mama alıyorum da bu mamalar kargodayken sıcakta vs. durursa bozulma ihtimali yok mu? 2-3 gün kargoda durabiliyorlar çünkü.
  3. Enivici Vokke

Yulafı nasıl yiyebiliyorsunuz?

Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
  4. Enivici Vokke

Cicibebe kilo aldırır mı?

Kilo almak istiyorum ama kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim. Bu yüzden sabahları cicibebeyi sütle blendırlayıp kafaya dikmeyi düşünüyorum her ne kadar tadını sevmesem de. Değerleri sanırım resimdeki gibiymiş. Kilo almama yardımcı olur mu cicibebe? Biraz fazla yağ içeriyor gibi ama.
  5. Enivici Vokke

Kedi mamasının orijinalliğini nasıl sorgulayabilirim?

7 kiloluk Hill's marka ton balıklı yavru kedi maması aldım, sağlam da para verdim 600 TL. Öğrenci olduğumdan sağlam para benim için bu. Orijinalliğini sorgulamak istiyorum Trendyol'dan bir satıcıdan aldım. Acaba bunu sorgulamak için bir site falan var mı? Ayrıca mama 7 kilo diyor ama tartıda 5.8...
  6. Enivici Vokke

Türkiye'deki aburcubur kıtlığı

Yıllardır aynı şeyleri yiyoruz. Kahvaltılık gevreğinden püskevitine kadar hep aynı tat, aynı ürün. Gavurların milyar tane seçeneği varken ben 10 yıldır nesquik yiyorum. Bıktım nefret ettim ama toplasan 2-3 tane seçenek var. Püskevit yiyorum hep aynı tatlar. Tamam ülkedeki tek sorun bu değil de...
  7. Enivici Vokke

Filtre kahve kaç gün sonra içilebilir?

https://www.kahve.com/urun/moliendo-colombia-supremo-huila-yoresel-kahve-250-gr Linkteki bu kahveyi aldım. URT: 13/08/2022 yazıyor. Ama filtre kahve 10-12 gün bekletildikten sonra içilmelidir gibisinden bilgiler var internette. Filtre kağıdı için öğütülmüş şekilde satın aldım. Benim bu kahveyi...
  8. Enivici Vokke

Moliendo filtre kahve alınır mı?

https://www.kahve.com/urun/moliendo-colombia-supremo-huila-yoresel-kahve-250-gr Bu markayı denemiş olanlar veya hakkında bilgi sahibi olanlar, kahvesi güzel mi? Marka kaliteli mi? Linkteki kahveyi almayı düşünüyorum. Kargoyla 105 TL.
  9. Enivici Vokke

Filtre kahve önerisi

Markette satılan Jacobs filtre kahveden içiyorum ve tadı zehir gibi. Fabrikasyon olduğu fazlasıyla belli oluyor. Hele biraz soğuyunca suratım ekşiyor içerken. Bana şöyle çok pahalı olmayan ama kaliteli filtre kahve önerir misiniz? Link atarsanız iyi olur. Kakaolu olanları merak ediyorum. Kakaolu...
  10. Enivici Vokke

Filtre kahvenizin üzerine bir şey ekliyor musunuz?

Kahvenizin üzerine süt, kahve kreması vs. ekliyor musunuz? Ben nedense kahveyi üzerine birazcık süt ekleyip rengini birazcık kahverengileştirmeden içemiyorum. Ama süt ekleyince de kahvem biraz soğuyor. Nescafe'nin süt tozu mudur nedir o da zararlı diye eklemiyorum.
  11. Enivici Vokke

Limonlu vs şeftalili Ice Tea

Sizce hangi Ice Tea daha güzel? Limonlu mu şeftalili mi?
  12. Enivici Vokke

12 Big Bold 70 TL İyi mi? :D

Getir'den 12 tane Big Bold dondurmayı 70 TL'ye aldım. 95 ML tanesi. Niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Tanesi 5.83 TL. Kazıklanmadım umarım. :D
Top Bottom