Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Ethereum Mining Kazanclari Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum

Arkadaslar oncelikle selamlar, iyi aksamlar. Benim, sizden ogrenmek istedigim sey eth kazanclari artik kar ettiriyor mu. Yaklasik 4,5 aydir mining yapmiyorum. Yakin bir tanidigim yaklasik 30-50 3080 seviyesi amd veya nvidia kartlar ile rig kurmayi planliyor ve benim onceden bu islerle cok...
  2. Faveouls

AnySwap Cross Chain Hakkında(ÇÖZDÜM)

WETH-Matic Networkü üzerinden Binance-ETH adresime cross chain olarak eth gönderme talebinde bulundum. Fakat transfer ücretini 1 gwei olarak ayarladım, normalde 30 gwei olarak gösteriyordu. Yaklaşık 2 saat oldu fakat halen binance cüzdanıma ulaşmadı ETH. MetaMask hesabımda gönderdiğim WETH'i...
  3. Faveouls

ETH Fiyatı Düşüyor, Benim Kazancım Artıyor

Arkadaşlar Ethereum 2000 dolardan 1500 dolara düştü ve benim 1800-2000 dolar arasında iken ETH aylık kazancım 170 idi 1500 dolar olunca 200 dolara çıktı. Sadece 1 ekran kartımdan(5600XT). Acaba havuzlarda mı sıkıntı var ne anlamadım. ETH kazımı yapan arkadaşlar sizlerde durum nedir?
  4. Faveouls

Mining Yapan Arkadaşlar Sıcaklık Değerlerinizi Paylaşır Mısınız?

Biraz önce hw monitör üzerinden bakayım dedim, ekran kartı 47 derece ama vram 94 derece. Çok fazla bir sıcaklık değeri bu. Sizlerde ne kadar? @Sunay @RevDeisDou
  5. Faveouls

6GB VRAM Kartlar Ne Kadar Süre Mining Yapabilir Sizce?

6GB VRAM sahip ekran kartları sizce kaç blockta kullanım dışı olabilir.DAG boyutu ne zaman 6GB'ı geçer? Görüşlerinizi bekliyorum.8GB veya daha üst ekran kartları ile 4GB'lık ekran kartları halen kullanılabiliyor ama tek olarak 6GB VRAM sahip ekran kartları ne zaman yetersiz hale gelir.
  6. Faveouls

0.015 ETH Otomatik Aktarılmış

Arkadaşlar bu tam olarak nedir?Şu an analdım Tx Hash farklı bir cüzdan felandı dedim farklı bir yere mi aktardı.Geldi şu an ama ben 0.05 olunca gönder diye ayarlamıştım, 0.015 olunca gönderdi.Neyse daha iyi biriken gelsin direkt :)
  7. Faveouls

Mining Hakkında Bilgi Ve Geleceği Hakkında Video İsteği

Ben bu mining işine merak sardım ve benim gibi birçok kişi aynı şekilde uğraş içerisinde.Şu an Ethereum madenciliği yapıyorum amatör olarak. Genel olarak mining kavramından ve bunun geleceğinden, kazancından bahsettiğin, bilgilendirdiğin bir video hazırlar mısın? Cidden bu video fikrini birçok...
  8. Faveouls

Ethereum Mining Ekran Kartı Sıcaklık Değerlerim Nasıl?

23 Saattir durmadan çalışıyor 1600RPM ile bu sıcaklıklara sabitledim.Sizce değiştirmem gereken bir ayar var mıdır? +Kaloriferli odada duruyor pc, kalorifer 7/24 açık durumda.
  9. Faveouls

Arkadaşlar Miner Programı Önerir Misiniz?

lolMiner-Claymore miner gibi miner programları var, önerebileceğiniz miner programı nedir?
  10. Faveouls

Bir Süreliğine ETH Mining Deneme Yapsam Nasıl Olur?

Arkadaşlar yaklaşık 1 aylığına ETH mining yapsam günde 8-12 saat bilgisayarımı kullanıyorum zaten.Yandan çalışsa 1 ay boyunca(oyun felanda oynamıyorum zaten finallerim var,bu yüzden deneme yapmak istiyorum)ekran kartıma, gelen kazanca değmeyecek kadar zarar vermiş olur muyum?
Top Bottom