Arama sonuçları: *

1. Skynel

Sizce İade Etmeli miyim?

YTD tabi ki ama ben hiç anlamadığım için size sormak istedim anlayan kişilere Aylık 570TL civarı kazanıyordum 3060 ile ve 270TL aldığım koltuğa 200TL daha yeni dualsense aldım taksit olarak yani arkadaşlar Şimdi ki değerler ile aylık 370TL civarı geliyor zar zor o da ben bunları ödeyemem ona...
  2. Skynel

Telefondan ETH Kasmak Mümkün mü?

Dostlar selam az önce bir arkadaşımla görüştüm telefondan ETH kastığını söyledi böyle bir şey mümkün mü Bilgisayarlarda bile zor kasarken
  3. Skynel

Binance Kanal Askıya Alındı

Dostlar bir kaç saatten beri kanal askıya alındı yazıyor bu ne zaman düzelir bir fikri olan var mı?
  4. Skynel

Ethermineda ki ETH'yi Nasıl Binance Hesabına Çekebilirim

Dostlar selam normalde 14 günde otomatik olarak yatıyordu ama 15.günde 0.01'i geçince bakiye şuan yatmadı yatması için bir şey yapabilir miyim yoksa yine 14 gün beklemek zorunda mıyım?
  5. Skynel

Binance Hesabımdan Papara Hesabıma Para Çekemiyorum

Her yaptığımda failed hatasını veriyor ödeme işlemini bitirir bitirmez geçmişe bakıyorum failed Binance hesabım babamın adına papara hesabım kendi adıma ondan kaynakli olabilir mi Birde binance hesabımda kimlik doğrulama var ama adres doğrulama yok.
  6. Skynel

Binance'da ki Ethereum'u Nasıl Kendi Kartıma Çekebilirim

Dostlar bugün ethermineda ki bütün param binance hesabıma yatmış ama nasıl kendi kartıma cekeceğim bilmiyorum
  7. Skynel

Kazdığım Ethereum'u Nasıl Çekebilirim

Dostlar Ethermine sitesinden cüzdanıma baktığımda Unpaid Balance 0.01933ETH Gözüküyor ben bunu nasıl kendi hesabıma çekebilirim?
  8. Skynel

ETH Almak İstiyorum Nasıl Alabilirim?

Dostlar selam 100TL'likte olsa bir ETH almak istiyorum almak için tam olarak ne yapmam lazım bilgilendirme şansınız var mı hesap nasıl açılır vs @Bitcoin
Top Bottom