Arama sonuçları: *

1. Henry of Skalitz

1 Nisan mining eylemi ve sebebi nedir?

Forumlarda sürekli miningcilerin 1 nisanda eylem yapacağını yazıyorlar, sebebini sorduğumda artık madencilere ücret ödenmeyecek gibi bir cevap aldım. Net bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Nedir bu eylem ve amacı?
  2. Henry of Skalitz

Ethereum uzun zaman sonra 1300$ altına indi!

Neredeyse 2 ayın en düşük seviyelerine gerileyen ETH ve diğer coinler düşüşü sürdürüyor. Her saat daha fazla hacim kaybediyor. Umarım zararınız azdır. Ekran kartı alacakların yüzünden bir tebessüm vardır herhalde. :) Hepinizin gönlüne göre olsun. Umarım herkes istediğine ulaşır.
  3. Henry of Skalitz

Mobil platformdan ethereum alınır mı?

Arkadaşlar mobil versiyonlar stabil mi? Almak istiyorum ama bilgidayardaki gibi geniş bir görüntü açısı yok. Telefondan işlem yapanlar var mı?
  4. Henry of Skalitz

Ethereum haftalık ne olur (yalnızca tahmin)

Ethereum güne düşüşle başladı. 1890$'dan 4000₺ gibi bir yatırım yaptım - ne kadar yatırım sayılır tartışılır- düştükçe düşüyor. 400 dolarlık düzeltmeler bile gördük ama sanki bu işe ben girince batacak gibi geldi bana. :d Panik yapıp satmayayım diyorum ama perşembeye kadar mecbur bozduracağım...
  5. Henry of Skalitz

Ethereum nasıl alınır?

Merhaba, 5000₺ ethereum yatırımı yapmak istiyorum binance öneriliyor fakat en güvenilir nereden alabilirim bilmiyorum. Yapacağım adımlarla birlikte nereden aldığınızı yazar mısınız? (yatırım tavsiyesi istemiyorum nasıl yapılacağını soruyorum.) Al-sat işlemlerinde para kesilmeden en kolay...
  6. Henry of Skalitz

Ethereum 8 şubatta daha da düşebilir (?)

8 Şubat Ethereum için belki de en önemli tarihlerden birisi ve bütün yatırımcılar bu tarihe kilitlendi. Daha önce Aralık 2018 tarihinde Bitcoin (BTC) için vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya süren CME, inanılmaz bir düşüş etkisi yaratmıştı. Bitcoin için CME üzerinde vadeli işlem sözleşmelerinin...
  7. Henry of Skalitz

Ethereum 1535 dolar seviyesinde düşüşte!

Ethereum gün içinde düşüşlerini hızla devam ettiriyor. Neredeyse 2 Şubat 2021 günündeki değerlere gerileyen Ethereum, $1535 seviyesinden işlem görüyor. Bu düşüş kalıcı olur mu bilinmez ama tüm temennim düşmesi yönünde. Ekran kartı ve diğer donanım fiyatları umarım eski haline iner ve bu...
Geri