Arama sonuçları: *

1. LenKys

Ethereum birdaha yükselirmi (lütfen bilgisi olmayanlar bir şey söylemesin)

Ethereum birdaha çıkarmı arkadaşlar elimde 0.02 eth var bu fiyata satmak istemiyorum ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım birdaha çıkarmı fiyatı hocam sende bilgini paylaşırsan iyi olur @Caner Kösedağ
  2. LenKys

Ethermine de günlük kazim değerleri düşüyor!!

Dünki ethermine de olan yarim saatlik server sorunundan sonra yavaş yavaş günlük kazim değerleri düşmeye başladı ilk başta eth düşüyor dedikte sonradan fark edildi ki etherimine günlük kazim değerlerini eski kazim değerlerine eşitliyecek ben 20 gün önce günlük 0.00100 eth kazarken 5 gün önce...
  3. LenKys

Binance tr hesabımdaki eth TL nasil çevirip banka kartima atarim

Binance tr hesabinda ki eth nasıl tl çevirim ziraat bankası hesabıma atmak istiyorum nasıl yapabilirim mobil uygulamadan yapıyorum pc den girme imkanım ona göre anlatırmısınız. (Telefondan yazıyorum otomatik çeviriyor yazim yanlışı olabilir)
  4. LenKys

mınıng yapıyorum 2 hafta pc ye bakamıcam sıkıntı olursa ne yapmalıyım

arkadaşlar herkeze merhaba Mınıng yapıyorum imzadaki pc ile 2 hafta evde olamıcam ve olurda elektirikler giderse yada pc ye bakmayınca hiç sistem mınıngi durdurursa ne yapmam gerek 16 gün olucak daha hiç durdunu göremedim ama her sabah aksam pc deyim başındayım yani internette felan takılıyom...
  5. LenKys

Ethermine da 2 bayat ne demek

Mınıng yapıyorumda şimdi fark ettim %7 bayat diyor tam olarak anladım ne anlama geldini bilen varsa anlatabilirmi
  6. LenKys

Binance hesabına ne zaman eth gelir

Arkdaşlar merhaba 3 gündür mınıng yapıyorum binance hesabıma ne kadar eth olunca yatıyordu 3 günde 1660S ile 0.00562 eth oldu 15 gün ödeme dolitikası diyorda minumum şu kadar olması gerek diye bir şey varmı yoksa mesela 7 günde bir felanmı yatiyor
  7. LenKys

ETHERMİNE DA BAZEN ÇALIŞAN AKTİF DEĞİL DİYOR

Merhaba arkadaşlar 2 gündür mınıng yapıyorumda ethermine da bazen söyle yapıyor sonra düzeliyor acaba bir sıkıntımı var internetim gayet iyi sistem sürekli çalışıyor her değeri bırakıyorum bakın bir yine Şu an yine aktif oldu
  8. LenKys

BİNANCE DE KİMLİK DOĞRULAMASI YAPMADIM SORUN OLURMU

Binance de Kimlik Doğrulama kısmını yapmadım acaba yaptım kazımlar boşamı gitti hesap tam olarak onaylanmadığı için
  9. LenKys

mınıg yapıyorum anlık güç tüketimini nasıl görebilirim

Başlıkta yazdığı gibi anlık güç tüketimini nasıl görebilirim
  10. LenKys

Elimdeki sistem ile 1 ay mınıng yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Arkdaşlar merhaba elimdeki sistem ile bir ay mınıng yapmak istiyorum sisteme zarar verirmi 1 aylık mınıng ve hiç bilmiyorum nasıl mınıng yapılır yardımcı olurmusunuz ne kadar elektirik faturası gelir ve oc yapmayı bilmiyorum daha iyi kazım için yapılabilicek iyibir oc değeride söylermisiniz...
Geri