Arama sonuçları: *

1. B

ETH Mining Sistem Nasıl Olmuş?

Merhabalar. Aşağıdaki sistemi ethereum mining için kullanacağım önerdiğiniz başka bir donanım varsa yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca rtx 3070'i eğer piyasa normalleşirse ne kadara satabilirim (3-4 ay sonra). İşlemci...
  2. B

ETH İçin Ekran Kartı Önerisi

Merhaba. Birkaç gündür bakıyorum ama bir türlü kart seçemedim zira ekran kartı piyasası uçmuş durumda. Sizin tavsiyeniz var mı? Ben baktığımda sıfır olarak ileri zamanlarda 2. elde satmak üzere rtx 3070 kartını almayı düşündüm. Gelbura'da 8800TL. Baktığım kadarıyla ortalama 60-65 Mhs hashrate'i...
  3. B

Ethereum Mining İçin Ekran Kartı Önerisi

Merhaba. Mining için ekran kartı önerisi istiyorum. Fiyatı uygun olsun. Şu anki rx580 8GB'lar 2500TL'yi aşmış durumda örneğin. Bunlar dışında bildiğin hem hashrate'i yüksek hem uygun fiyatlı ekran kartı varsa söylerseniz sevinirim.
  4. B

Beklenen Ethereum Mining Videosu Geldi! -Donanım Arşivi-

Evet. Abdullah Abi gayet güzel bir video çekmiş. Bilgileri derleyip sunmuş. Kâr getirmiyor diyenler izlesin. Ha 100.000TL ile başlanmaz belki ama 10-20k sermayesi olanlar eğer biraz teknik bilgiye sahip ve risk alabileceklerine inanıyorlarsa başlayabilirler. Videoyla sizi baş başa bırakayım...
  5. B

Mining Rig Yönetmiş Var Mı? (Ethereum)

Merhaba. minig rig kullanmış, yönetmiş var mı? Bende eğer zor bir iş değilse kurmayı düşünüyorum. 1610297726 @RevDeisDou @Abdullah Hacıgül sizce nasıl olur? Yönetimi zor mudur? Ve ne kadar bütçe gerekir? (15-20k var)
  6. B

-REHBER- Ethereum Madenciliği Nedir Nasıl Yapılır?

Ethereum Madenciliği Nedir - Nasıl Yapılır? Kısaca Ethereum Madenciliği Ethereum madenciliği Ethereum blockhainlerini kullanarak mining yapmaya denir. Miner'lar karmaşık denklemleri çözer ve daha sonra bunu yazılımsal ifadelerle bildirir. Diğer miner'ar ve program gönderilen yazılımsal...
Top Bottom