Arama sonuçları: *

1. Smtakm

Minning sistem kurmak şuan mantıklı mı?

1660 süper ile kazım yapıyorum, yanına 3080 eklemek mantıklı mı? Parasını 4 ayda amorte ediyor şuan ki kazanca göre.
  2. Smtakm

Mining Yaparken Hatalar Almaya Başladım?

20 gündür minning yapıyorum, bugün hatalar almaya başladım. Aldığım hatalar şöyle: 1)İncorrect eth share from gpu 2)Share rejected in 71ms 3)3 consecutive shares rejected by the pool 2dk da bir böyle hatalar gelmeye başladı, sebebi ne olabilir?
  3. Smtakm

Ethermine minning çalışmıyor?

İşe giderken minninge bıraktım, telefondan kontrol edince inactive yazdıgını farkettim. Eve geldim kazım yapıyor ama hala sitesinde inactive yazıyor sebebi nedir?
  4. Smtakm

Ethermine inactive sorunu

İşe giderken minninge bıraktım telefondan incelediğimde inacitve yazıyordu. Şimdi inceledim kazmaya devam ediyor ama sitede hala inactive yazıyor. Sebebi nedir, boşa mı kazıyor sabahtan beri
  5. Smtakm

1660 süper ile 32 mh ayarları iyi mi

7901 mhz fazla biraz sanki. 31 mh e razıyım nasıl düşürebiliriz 7700 civarlarına 1620260145 @banxtre
  6. Smtakm

1660 Super Minning Ayarları

İyi forumlar. 1660 super ile bir kaç ayar yaptım stok halde 25mh alırken 28 mh oldu. Daha iyi olabilir mi
  7. Smtakm

Nicehash 1660 super ile günde 38 tl

İyi forumlar. Nicehash 1660 super ve r5 3600 ile test ettiğimde tahmini kazanç 38 lira gösteriyor. Nicehash kullanan var mı. 38 tl iyi gibi
Top Bottom