Arama sonuçları: *

1. T

Binance Pool eth. madenciliği nasıl yapılır?

Az önce gördüm ve para yatırma günlük olarak yapılıyormuş bu doğru mu ? nasıl indirip başlayabilirim ? sitelerinde rehber gördüm fakat anlamadım pek bir şey.
  2. T

Amd mining driver yüklesem ne kadar faydası olur?

Kendi sitesinde gördüm fakat beta sürümünde kalmış ve bir daha güncelleme almayacağı yazıyor indirip denesem ne kadar faydası olur? ( rx 5500 xt 8gb ) https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-blockchain-beta bir sorum daha olacak burada 30 a yakın ethereum dosyası var ben...
  3. T

mininig yaparken kasa camını çıkartsam ne gibi faydası olur?

sorum başlıkta şuan 74 derece
  4. T

Videoda yapılan her şeyi bire bir yaptım fakat hata alıyorum

mining yapmak istemiştim ve bir video izledim aynı işlemleri yapmama rağmen hata aldım sebebini bilen varsa yazabilir mi? farklı sürümden mi kaynaklanıyor diye aynı sürümü indirdim fakat yine aynı hatayı aldım. Anti-virüs var silmem mi gerekiyor? aldığım hata: izlediğim video:
  5. T

[REHBER] Etherium ( ETH ) nedir? Nasıl kazanılır

Ethereum nedir? Genellikle Bitcoin ile ilişkilendirilse de, blockchain teknolojisinin dijital para biriminin ötesinde birçok uygulaması vardır. Aslında Bitcoin, günümüzde blockchain teknolojisini kullanan yüzlerce uygulamadan sadece biridir. Yakın zamana kadar, blok zinciri uygulamaları...
Geri