Arama sonuçları: *

1. halilkartt

ETH mining düşük verimlilik sorunu

Arkadaşlar 3 adet rtx 2060 ile ekran kartı madenciliği yapıyorum. MH değerlerim olması gerektiği gibi ama hiveos üzerinden baktığımda %90 verimlilik alıyorum. Ekran kartın birinde hiç sorun yokken, diğerinde 673 sorun görünüyor. Bu düşük verimliliğin önüne nasıl geçebilirim?
  2. halilkartt

Rig kasası ölçüleri nasıl olmalı?

Dostlar 3 tane kartım var. Bunun için kendim idarelik tahtadan bir rig kasası kurdum. Fakat bu kasaya 4. kart takılmıyor. Bu rigi 6 karta çıkarmayı düşünüyorum. Bunun için 6 kartlı bir rig kurmayı düşünüyorum. Uzunluk olarak 6 kartın sığması için 80cm yeterli midir? Isı problemi olmaması için 2...
  3. halilkartt

Mining sistem için PSU önerisi

Arkadaşlar şuan için 2 adet ekran kartım var ve mevcut güç kaynağımda sadece 2 adet 6+2 PCIe kablosu var. Ama benim fazlasına ihtiyacım olduğu için ve ilerleyen zamanlarda ekran kartımın sayısını çoğaltmak istediğim için yeni PSU almam gerekiyor anakartımda toplamda 6 adet ekran kartı bağlanacak...
  4. halilkartt

Riser ile çalışma sorunu yaşanan ekran kartları hangileri?

Arkadaşlar elimde RTX 2060 ile kazım yapıyorum. Ve kazımı işi için 1 kart daha almak istiyorum. Güncel olduğu için ilk tercihimi RTX 3000 serilerinden yana kullanmak istedim. Fakat RTX 3060'ın riser sorunları varmış(duyduğum kadarıyla) anakartımda 2 adet PCI-E X16 ve 4 tane PCI-E X1 slotları...
  5. halilkartt

MSI Afterburner- Memory Clock ayarını yükseltmek sıcaklığı çok etkiler mi?

Arkadaşlar 2 Haziran'dan bu yana mining yapıyorum. Mining yaptığım zamandan beri görseldeki ayarları kullanıyorum ve 48-49 derece de 33 mh/s değerinde kazım yapıyorum. Memory Clock ayarını 1450 civarlarına çekip yaklaşık 15-30 dakika arasında test ettim. Fan hızım 70'e sabit iken, 49 derece de...
Geri