Arama sonuçları: *

1. S

En iyi mining havuzu ve kazma uygulaması

Şuan da en iyi kazma uygulaması ve havuz nedir?
  2. S

Eth mining de İnvalid ve diğer hatalar

Merhaba 3060 ile eth kazıyorum galiba hatalar varmış ama tam anlamadığım için yardım almak istedim attığım fotoğrafta her hangi bir sorun var mı varsa nedir ne gibi sonuçlar çıkar
  3. S

Ethermine para çekme

Merhaba 1 hafta önce 0.012 eth binance hesabıma yattı bugün 0.01 eth daha olucak bu 14 gün sonra mı yatıcak yoksa olduğu zaman mı yatıcak bilgisi olan var mı
  4. S

Ethermine ödeme alma

Merhaba tam 16 martta 16.00 gibi kazıma başladım 3060 ile ortalama olarak 49mh alıyordu bazen yaptığım ayarlar sıfırlanıyor 40'a düşüyordu ama fark edince düzeltiyordum.1 hafta da en fazla 100 saat civarı çalıştırdım tüm gün kazım yapmadım ortalama 1 günde 13-15 saat arası kazım oldu.şuanda 0.01...
  5. S

3060 mining driveri yükleyen var mı

Merhaba yaklaşık 1 saat önce @2000hs attığı konuda ki linkden indiriliyordu ancak evde olmadığım için indiremedim şuan da kaldırılmış.Eğer indiren varsa dosya yükleme sitesine yükleyip atabilir mi?
  6. S

3060 MİNİNG Engeli nasıl kaldırılır

Merhaba DART1 Sistemi satın aldım Mining yapmak ile kartı direk satmak arasında kaldım ama mining engeli varmış bazı yerler de kırıldı engel olarak yazıyor denedim 22 civarı mh verdi nasıl kaldırabilirim bilen varmı
Top Bottom