Arama sonuçları: *

1. oTToman16

ETH 27 MH ile Etherminer org 0.00038 (1.27dolar)

Arkadaşlar kazım mı zorlaştı. Bende mi sıkıntı var anlamadım. Son 3 aydır 0.00060 -70 arası alıyordum günlük ödeme hatta daha önce den 0.00170lerde idi. Dünden beri iyice sapıttı. Normal mi bu. Yoksa sorun mu var. Kartım RX5500XT 8 GB
  2. oTToman16

Binance den kazıdan gelen eth hareketleri

Arkadaşlar pool den binance ye gelen eth leri binance programında nereden göreceğim. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler
  3. oTToman16

Kazı da mh sabit ama günlük kazanç düştü

Arkadaşlar maden in kazı sı sabit 26.9 fakat ortalama sürekli düşüyor. Daha 4 5 gün önce günlük 180 küsür lerde idi. Şimdi 140 a kadar geriledi. Hiçbir şekilde kapatmadım yada arka plan uygulaması uygulaması da açık değil. Kazım mı zorlaştı anlamadım ki. @RevDeisDou @cfranko @baltazar
  4. oTToman16

ETH kazımı durdu. Çalışmıyor.

Arkadaşlar böyle bir hata aldım durduk yere . Phoenix 5.5b ile kazıyordum. Sildim tekrar kurdum ama aynı hatayı veriyor. 5.5c de denedim yine aynı. Claymore ile kazıyor fakat Phoenix ile kazmıyor hata ne olabilir. Phoenix ile kazmak istiyorum.
  5. oTToman16

ETH de maden bana erken para gönderdi.

Arkadaşlar selam @Abdullah Hacıgül ün de en son mining videosunda bahsettiği gibi. Eth minner sitesi 0.1 de kazılan parayı transfer edeceği yazıyor fakat enteresan şekilde bana geçen 0.01 de. Gönderdi. Şimdi de 0.02 de gönderdi. Sistem de mi sorun var acaba neden 0.1de gönderilecek deyip daha...
  6. oTToman16

Kredi çekip ekran kartı almak.

Arkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum. 18 bin TL çeksem geri ödemesi 19900TL Aylık ödemesi 1500 civarı. 3 tane rx580 ekran kartı alsam. 6.000x3 18 bin yapar. Bu kartlar kendini öder diye düşünüyorum. Sizce böyle yapmam mantıklı mı. Yada daha farklı fikirleriniz...
  7. oTToman16

4 GB KART İLE MİNİNG

Arkadaşlar 4 gb kart ile eth olmuyor diye biliyorum. Doğru mudur 5700 XT nin yanında birde 5500 xt 4 gb yada 1660 4 gb koysam olmaz mı. 4 gb kartı ile mining yapamaz mıyım? 1613159134 @baltazar @RevDeisDou
  8. oTToman16

Evden uzakken kazı sırasında bir şey olursa müdahale etmek.

Arkadaşlar Selam , Şehir dışına çıkacağım. 1 hafta . İp kameram var pc nin karşısına koyup uzaktan bağlanıp anlık kontrol edeceğim. olası bir durumda kesilme vs olur mining de . uzaktan pc ye bağlanıp nasıl bilgisayarı kapatabilirim. Amacım bağlanıp tekrar maden e devam etmek değil. kazı...
  9. oTToman16

Daha Hızlı ETH kasmak.

Merhaba , GPU kullanımı %99 ama fan 800-900 rpm lerde idi. Daha hızlı kasmak için fan ayarını attırdım ama etkisi olurmu . Saat hızını attırsam faydası olur mu ? 1611953873 @baltazar
  10. oTToman16

Şu An ETH Kazıyor Muyum Bakar Mısınız ?

Merhaba , Sistem şu anda eth kazmaya başladı mı tam anlamadım hata gibi bir şey var. Birde ekran kartı şu an zorlanmadı normal çalışıyor. Tam anlamadım. 1611951128 GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 Ayarlar...
Top Bottom