Arama sonuçları: *

1. MagicPump

Güncel en karlı pool ?

Tek kartla ethermine üzerinden 30MH ile kazım yapıyorum fakat son ödeme politikasından beri kazancın bir kısmı gas ücretine gitmeye başladı. Binance pool günlük yatırıyor diye biliyorum ama kazançlar düşük galiba binance ve ethermine kullanan varsa ikisinin arasında ne kadar bir günlük kazanç...
  2. MagicPump

RX 590 Mining için undervolt ayarı

Deneyerek bulduğum en güncel ayar bu Core Voltageyi fazla azaltmak karta zarar verir mi ? Daha verimli bir ayar için tavsiyeleriniz var mı ?
  3. MagicPump

Rx590 mining U.V ayarları

Arkadaşlar merhaba görsel olarak attığım ayarlardan hangisini kullanmalıyım -200mV karta bir sorun yaratır mı ? Farklı bir ayar önerisi varsa bekliyorum .
  4. MagicPump

Alternatif mining mh hızı arttırma

Arkadaşlar merhaba yaşadığım bir sorunla birlikte öğrendiğim şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum, normalde xfx rx590 modeli ile 30.3 mh ile kazım yaparken bugün 27.3 civarların düştü sebebi aldığım yeni 144 hz monitörmüş ayarlardan 60hz ye çektiğim zaman 3 mh gibi bir artış oldu eğer mining...
  5. MagicPump

XFX RX 590 Mining Değerleri

Arkadaşlar merhaba Rx590 mining değerlerim ektedir daha iyi değerler almak için neler yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?
Top Bottom