Arama sonuçları: *

1. foolhardy0

Ethermine yeni güncelleme nedir?

arkadaşlar yeni güncelleme felan gelmiş nedir bu bir şey yapmamız gerekli midir?
  2. foolhardy0

Mining yaparken mh yarıya düşüyor

Arkadaşlar normalde 60mh alıyorum ama bırden yarıya dusuyor neden olur sızce bu ?
  3. foolhardy0

Etherıum madencılık programı onerısı

Arkadaslar normalde 1,28a diye bir minig kullanıyordum git hubdan ındırmıstım sanırım ama bu sıralar hata vermeye basladı bende baska bır mınıng programına geceyım dedım ya da bu benım kullandıgımın yenı surumu varmıdır 1,26-1,27 dıye gıdıyordu cunku yenılerınde sorun yoktur muhtemelen varsa...
  4. foolhardy0

Arkdaşlar bu etkinlik doğru mu ?

Arkadaşlar bu eth kurucusu adam bir etkinlik düzenliyor ve bir cüzdan veriyor bu cüzdana kaç eth atarsanız onu 2x geri size vereceğini söylüyor acaba doğrumu bu daha oncede gormustum cunku bu adamın boyle bır etkınlık yaptıgını. https://www.etheramsterdam.com
  5. foolhardy0

Etherıum son durum sizce ne olur minig nereye gider?

Arkadaşlar kendi başıma tek pc mining yapıyorum.Etherium sizce ne olur ve madencilik nereye gider biter mi? Hem biraz sohbet edelim hemde bilgisi olanlar aydınlatsın bizi.
  6. foolhardy0

program açılmıyor ne yapmalıyım

Arkadaslar eth mınıng programı acılmıyor az once geldım elektırık gıtmıs pc kapanmıstı actım programı acmaya calısıyorum tıklıyorum 2 kere acmıyor yonetıcı olarak denıyorum yıne acmıyor,Pc kapadım actım yıne acmıyor ramın bırını soktum taktım yıne olmadı ne yapmam lazım ?
  7. foolhardy0

ethermıne odeme yontemı nasıl oldu?

agalar ethermıne noldu ya boyle artık kendı kendıne yollamıyor mu 24 gun gecınce yolluyordu sonra 54 gun felan oldu sureklı de yukselıyor galıba ılla kendımız mı cekmemız gerekıyor kendımız cektıgımız zamanda komısyon alıyor vs.
  8. foolhardy0

Minig yaparken bu hatayı alıyorum neden bu nedır yasayan baska bırı oldumu?

bu nedır arkadaslar daha 1 saat oncesıne kadar bısı yoktu sımdı noldu kı
  9. foolhardy0

Sizce etheryum yükselirmi 1veya 2 hafta içerisinde?

Bi tahmini olan varmı ya eth yükselirmi yükselirse alacagım seyler var da
  10. foolhardy0

eth mınıng hakkında !!

arkdaslar sabah kalktıgıma program boyle bı hata verıyordu neden sızce nedır bu
  11. foolhardy0

Ethermine Sitesindeki Bu Yazı Nedir?

arkadaslar bu nedır turkceye cevırdım ama anlamadım ne demek ıstıyor? (mavı yazı)
Top Bottom