Arama sonuçları: *

1. E

2 Ekran kartı Rx590 / Rx5500xt 8 Gb kendiliğinden kapatıyor

Merhaba arkadaşlar elimde başlıkda görmüş olduğunuz 2 ekran kartı modeli ile eth kazımı yapıyorum daha önceden bi sorun olmamasına rağme köydeki eviminde artık kullanıma hazır olmasından dolayı internet bağlatınca rigimi köye taşıdım daha soğuk serin çalışır diye fakat bir sorunla karşılaştım...
  2. E

Eth Mining Ekran Kartlarını Soğutmak

Merhaba arkadaşlar kendime ev tipi bir rig kurdum şuan için 3 tane ekran kartı çalıştırıyorum ve aldığım mh toplam 78.Haliyle ekran kartları zorlandığı için harici bir fan aldım 6.000 rpm devir hızı var :) biliyorum biraz fazla ama inanın buz gibi yapıyor ekran kartını ama aynı zamanda sesden...
  3. E

Hiveos Flash Bu Ekranda Takılı Kaldı

Arkadaşlar hiveosu flasha kurdum ancak bu ekranda takılı kalıyo, biçimlendirip kaç defa yeniden kurduk flasha ama yinede burda takılı kalıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Loading Linux 5.4.0 - hiveos ... Loading initial rundisk ...
  4. E

Hiveos Hata ( Connection to api server failed )

Arkadaşlar flasha hiveos programını kurdum, hiveosdan ethermine lolminer cüzdan herşeyi yaptım ancak şöyle bi hata alıyorum bi türlü başlamıyor bilen birileri yardım edebilir mi ?
  5. E

ETH KAZIMI SIRASINDA HATA

Merhaba arkadaşlar birkaç gün oldu eth kazıma başlayalı, bir başlıkdada belirtmiştim ama sanırım stabil ayarlarımı bulamadım . Öncelikle kartım rx5500xt8 gb stabil 24.5 mh alıyorum ancak biraz ekran kartı ile oynayarak 26 ya çıkarmıştım fakat bir kaç kere eve geldiğimde pc kapanmış yada uyku...
  6. E

RX5500 XT 8 GB COİN KAZIM ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar bildiğimiz üzere bir coin furyası tutturdu gidiyor, haliyle bende geç kalmış biri olarak denemek istedim evde boş durmaktan iyidir diye düşünüyorum. Coin madenciliğiyle bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkese. 1-Elimde...
Geri