Arama sonuçları: *

1. brs97

Phoenixminer hata alıyorum

Bilgisayarı restleyip açtım ondan sonra böyle bir hata almaya başladım ; Ben 5.9d versiyonunu kullanıyordum fakat yeni versiyonu olan 6.0c yide indirdim sonuç değişmedi bu hatayı almaya devam ediyorum.Ne yapabilirim bir fikriniz varmıdır ?
  2. brs97

Ethermine 3 ayda 1 ödeme

Günlük 5 dolar kasmaktayım ve 75 mh ile kazıyorum.Önceden 1 ayda ödeme yapılırdı sonradan 2 aya çıktı şuanda 3 ay olarak gözükmektedir.Manuel çeksem çok kesinti olurmu ve başka bir havuz önerebilecek varmı ödemeyi 1 ayda yapan mesela bu kural yeni gelmiş galiba ethermineye 3) Minimum ödeme...
  3. brs97

2080 ve 1660ti takılı kasa

Merhabalar,sistemimde rtx 2080 ekran kartı bulunmaktaydı ve mining için ek olarak MSI GTX 1660 TI GAMING X 6G 6GB GDDR6 192bit ekran kartı aldım ve 2 sini aynı kasaya taktım 2 sinden totalde 75 mh lık kazım alıyorum,kasanın kapağını hava sirkülasyonunu sağlamak için söktüm Yaptığım overclock...
  4. brs97

Başarısız Eth Kazımı

Bu kadar başarısız işlemin olması normalmidir ?
  5. brs97

Eth mining ether mine

Arkadaşlar reported olan kısım sabit aldığım mh,diğerleri sürekli hareket halinde bunların inip çıkmasının bana ne gibi bir faydası olur ? 24 saatlik eth kasımım 0.00255 den 0.00165 civarlarına kadar geldi
  6. brs97

Ethereum 1 nisan protestosu

Bu olay tam olarak nedir arkadaşlar ve eth kazanları nasıl etkiliycek ?
  7. brs97

Kasılabilir Ethereum Miktarı

Merhaba arkadaşlar,dünkü günlük kasabileceğim eth miktarı Estimated Earnings 0.00254ETH Daily iken , Estimated Earnings bu gün bu değerler gözüküyor.Sistemimin mh'ı değişmedi sabit.Bunlardaki oynaklığın sebebi nedir ? 0.00219ETH Daily
  8. brs97

Madencilik önerisi istiyorum

Arkadaşlar 15k civarı bir param var , eth madenciliğinin Ağustos gibi biteceğini varsayarsak 2 tane 8 gblı mining setimi yoksa 5 yada 6 tane 4 gblı mining setimi önerirsiniz (raven coin vb coinler icin olabilir) 8 liklerle ravende kasabilirim eth bittikten sonra
  9. brs97

RTX 2080 İle mining ve overclock ayarı

Bu ayarlar ile bu mh değerine ulaşmaktayım ekran kartı ile rtx 2080 normali için internette bir overclock ve uv ayarı bulamadım sizce bu ayarların ekran kartına bir zararı olurmu ? normalde fanspeed i autoda bırakıyordum ve bununla beraber 62-63lere kadar çıkabiliyordu ekran kartının derecesi...
  10. brs97

Ethermine current seviyesini düşürme

Current kısmı ekran kartının sıcaklığı arttıkça artıyor,bilgisayarin bulundugu odada pencereyi üstten açarak odayı soğuttum birazcık bu seviye 30.1 e kadar düşüp ekran kartı sıcaklığı ise 59 lardan 55 lere kadar düştü.Bu currentin tam olarak Türkçe meali nedir ve bu ne işe yaramaktadır bilgisi...
  11. brs97

RTX 2080 Undervolt Yardım Gerekli

Elimde rtx 2080 model ekran kartı var,overclock resimdeki şekilde yaptım fakat undervolt nasıl yapabileceğime dair bir fikrim yok ve yardıma ihtiyacım var bildiğim kadarıyla volt düşükken kazım performansından bir kayıp olmuyor hatta artış sağlanıyormuş.Yardımcı olabilecek varmıdır acaba ?
Geri