Arama sonuçları: *

1. O

ETH Mining esnasın hata lütfen yardımcı olun

Herkese merhaba Phonix miner üzerinde mining yaparken fotoğrafta göründüğü gibi hata aldım, lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Kazım yaptığım program Phonix miner 5.6a lütfen yardımcı olun.
  2. O

ETH mining vs ETC mining, Sizce Hangisi?

Elimdeki ekran kartı NVIDIA GTX 1660 Super 6 GB. Hal hazırda Ethermine havuzunda, PhoenixMiner 5.6'a programı ile ETH mining yapmaktayım. 31 mh/s kazım gücüm, 55-63 derece aralığında sıcaklık değerlerim var, kazım yaparken güç tüketimim 85 W. Bu bilgiler ışığında sizce ETH mining mi daha iyi...
  3. O

Mining esnasında çift monitör kullanmak kart yorar mı ?

GTX 1660 Super ile mining yapmaktayım. DP kablo ile görüntü almaktayım bir tane daha eski monitör var elimde HDMI giriş ile görüntü alabilirim. Sizlere sorum şudur, çift monitör takında ekran kartımı yorar mı? Zaten halihazırda ekran kartım yüzde yüz kullanımda. ETH mining ile çift monitör...
  4. O

ETH kazımında bu gün yaşanan zorluk

Arkadaşlar 1660S ile mining yapmaktayım, sanırım bu gün kazım zorluğunu hatrı sayılır bir şekilde arttırdılar böyle düşünmemin nedeni ise şu: Cuma günü saatlik kazanç 1.1 TL günlük 24.31 TL kazan görünürken, şu anda saatlik 0.77 günlük olarak 18.42 TL kazanç görünüyor Ethermine üzerinden kazım...
  5. O

Ekran kartım atabilmiş çalışıyor bakabilir misiniz?

NVIDIA geç 1660S ile kazım yapmaktayım, ekran kartımın stabil çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirmişsiniz?
  6. O

ETH Mining İçin Hangi Havuzu Tercih Ediyorsunuz?

Nvıdıa Gtx 1660 S ile 31 mh/s değerinde eth mining yapmaktayım sizce hangi havuzu tercih etmeliyim ? Binance pool yada ethermine olarak. Bu işte ben daha yeniyim 5 gün gibi bir süre oldu bilgili, tecrübe arkadaşlarım bilgi alışverişi yaparsak çok mutlu olurum.
  7. O

Mining (LAST SEEN) sorunu nasıl çözebilirim

Merhabalar Phonix miner üzerinden eth mining yapıyorum program üzerinden sürekli kazım yapılıyor hiç bir sorun görünmüyor fakat Ethermine üzerinden baktığımda last seen kısmı Yani en son hasrate gördüğü kısım 15 daldır gelir yok diyor bazen 30 dkdır gelir yok diyor bunun sebebi ne nasıl...
Top Bottom