Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

ETH mining gelir durumu - Güncel Eth 1200 $

Merhabalar, Eth mining yapan arkadaşlar gelirler ne durumda ? Bende bayağı bi düşüş var son yaklaşık 1 aydır. Rtx3070 kullanıyorum 62.64 mh - lhr yok Normalde 4 dolar civari getiriyordu ortalama Şuanda gelirim 3 dolarlara kadar geriledi günlük. -Binance pool kullanıyorum- Düzeltme güncel...
  2. ensbhdr55

ETH mining Yaptığım NBminer Gameforge Client ile beraber artık çalışmıyor /Öneri

Merhabalar ETH kazım yaptığım Nbminer programı gameforge un clienti ile beraber çalışmaz duruma geldi. NBminer çalışıyor fakat Client açılmıyor hiçbir şekilde. ETH kazım için başka program kullanan, öneren ve memnun olan varsa yazabilir mi arkadaşlar. ( binance pooldan kazıyorum ). Teşekkürler...
  3. ensbhdr55

ETH kazımında MH düşüşü

Merhaba iyi forumlar arkadaşlar, RTX3070 suprim ile NBminer da binance pool ile ETH kazıyorum bir süredir 62.60 civarında olan kazım değerlerim, sabah uyandığımda 36,xx lere düşmüştü , pc aynı şekilde bir değişiklik olmadan çalışıyor. MSI after burnerdan profili tekrar seçtim olmadı. OC UV...
  4. ensbhdr55

Mining yapmak istiyorum bazı ihtiyaçlardan ve Pc yi kullanmamamdan dolayı.

Merhaba arkadaşlar sistemim ile boşta durmaktansa mininge yatırmak istiyorum RTX 3070 Suprim ile. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba. Binance hesabım var sadece onun dışında ne yapmam gerektiğini çok bilmiyorum. @RevDeisDou @Leade
Top Bottom