Arama sonuçları: *

1. W

Binance Alım Satım İşlemleri Askıya Alındı

Alım satım yapmak istediğim herhangi bir coinde alım satım işlemleri askıya alındı uyarısıyla karşılaşıyorum. Tek bende olan bir sorun mu herkes mi yaşıyor acaba?
  2. W

Binance Bitcoin Token İlişkisi

Arkadaşlar binanceden Athletico token aldım. Bitcoinle bir alakam yoktu. Sistemi hiç bilmediğimden soruyorum. Bitcoin yükselip alçaldıkça yatırdığım mebla ve aldığım tokenin miktarıda yükselip düşüyor. Bu normal mi yanlış mı yapmışım lütfen yardım edin
  3. W

Paribu Nasıl Üye Olunur, İyi Mi?

Binanceye kayıt olma, para yatırma ve çekme işlemlerinde zorlandığımdan dolayı Paribudan devam etmek istiyorum. Paribuya kayıt olurken Binance gibi selfie, kimlik fotoğrafı vs istiyor mu? Paribudan memnunmusunuz? Fiyatları işlerine geldiği gibi düşük veya yüksek gösterdiklerini, ani düşüş veya...
  4. W

Binance TR Doğrulama Sorunu Lütfen Yardım!!

Binance TR ye kayıt oldum. 1. Derece doğrulamayı tamamladım. 2. Derece doğrulamayı yapmak istiyorum lakin verify ID adında bir buton var ve bastığımda kimlik ve selfie fotoğrafının yükleneceği ekran açılmıyor. Kimlik bilgileri kontrol ediliyor diyor. Bu normal mi ne zaman 2. Derece doğrulamayı...
  5. W

Binance doğrulama ve limitler

Arkadaşlar merhaba. Binance ye kayıt oldum. "2FA" isimli doğrulamasını yaptım. (Tc kimlik numarası, ad soyad, ikamet adresi, doğum tarihi, posta kodu ve şehirden oluşan.) Hesap güvenliğim (1/4) 2. Aşamada kimlik fotoğrafı ve kendi fotoğrafımı selfie şeklinde istiyor. Bende bunu yapmak...
Geri