Arama sonuçları: *

1. Laxerian

Ethermine Trust wallet eth adresine eth gönderebiliyor mu?

Ethermine Trust wallet eth adresine eth gönderebiliyor mu?
  2. Laxerian

OKEX de hesap oluşturup chialarımı atıp satıp paramı çekebilir miyim?

18 yaş üstü annem kendi adına açacak @Emirhandkee @baltazar
  3. Laxerian

Chia için 56TB HDD Aldım plot vs için yardım gerek

Merhaba, 56TB hdd aldım chia balon çıkarsa iade edeceğim çıkmazsa miningimr başlayacağım PNY Cs3030 1TB da alacağım bunların hepsini plot etmem ne kadar sürer chia miningin in durumu ne zaman netleşir tahminen 29 mayısa kadar ide edebiliyorum @Leade @baltazar @Emirhandkee
  4. Laxerian

Chia mining 10k bütçe help

Öncelikle şu parçaları düşünüyorum 7X WD elements taşınabilir hdd 8TB 1X PNY CS3030 500GB Görüşleriniz Nedir? @baltazar @Emirhandkee @Leade
  5. Laxerian

Chia Mining Yardım PLS

Chia Mininge başlamayı düşünüyorum en geç 1 hafta sonra alacağım parçalar Pny Cs3030 500GB 780TL Wd Element 6TB 950TL 3X Kendi oyun bilgisayarımda yapmayı düşünüyorum bir sorun ile vs karşılaşır mıyım? Parçalar güzel mi akım korumalı priz alacağım hddleri Hub vs olmadan anakarta bağlayacağım...
  6. Laxerian

3x rtx 3060 mining için 550w psı yeter mi?

Sorum yukarıda
  7. Laxerian

Mining Rig Kurarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Mining rig kurabilirim aklımda bu parçalar ve bunlara ek olarak 6x riser 6x palit rtx 3060dual ve 150gb hdd sorularım bu parçalar iyi midir? Montaj yaparken nelere dikkat etmeliyim? Bu işin kilit noktaları neler ve aklımı kurcalayan en büyük solar 6 ekran kartı sorunsuz çalışır mı bu sistemde ve...
  8. Laxerian

Mining için RX 6700 XT alınır mı?

Rx 6700 xt nin verebiliceği en iyi Mh W oranı nedir i5 10400f ile 4k da darboğaz yapar mı? 650W psu yeter mi?
  9. Laxerian

Stoklar düzeldiğinde nasıl bir rig ile ne kadar kar yapabilirim?

Stoklar düzelince için soruyorum
  10. Laxerian

Mining e vergi mi gelecek?

vergi mi geliyor
  11. Laxerian

RTX 3080 225W 97-96 MH İyi midir?

memory temp 92-86 geziyor
  12. Laxerian

Zcash mining bu göstergeler doğrumu

5 mh ile günde 260 dolar gösteriyor Dashboard - Zcash Flypool bunun gibi farklı olanlarda var Dashboard - Zcash Flypool gibi bunlar doğru mu gösteriyor?
Top Bottom