Arama sonuçları: *

1. marilyn

çözüldü ++ kazdığım raven poola gitmiyor

pool olarak 2 miners kullanıyorum ethermine da bir şey olmuyor kazdığım kadarını poola aktarıyor ama 2 minersda poola hiç göndermiyor hep 0 da - team red miner kullanıyorum nb miner crash hatası veriyor çözemedim 1 dakikadır kazıncada böyle 5 dakikadada aynı poola gitmiyor bi kere uzun...
  2. marilyn

Yardım raven kazıcam binance paparayı kaldırmış parayı nasıl çekerim

binance paparayı kaldırdığı için kazım yapsam bile parayı çekemeyeceğim başka bir al sat uygulaması önerebilir misiniz? yada nasıl çekebilirim ben bu parayı biliyormusunuz edit binance tr ile çekebiliyormuyuz normal binance hesabımdaki bakiye binance tr ye yansıyormu ?
  3. marilyn

Yardım chia coin kazım nasıl oluyor

ethereum vb kripto paralarda ekran kartı ile kazım oluyor bazılarında 4 gb eth de 6 gb gibi chia coinde depolama olarak sınır var mı? kazım işi nasıl oluyor ? sürekli diske yazı yazdırp gerimi siliyor ? birde ssd ile kazım oluyormu yoksa sadece hdd ilemi ortalama 2 tb bir hdd nin getirisi ne...
  4. marilyn

çözüldü 2 miners kazdığım para bi türlü yansımıyor

20 dakikadır kazıyorum artmıyor bu yanlış ayar falanmı yaptım kurcalarken 1618560102 yanlış anlamayın doğrulanmış bakiye artmıyor 1618560327 bu sefer öncekine göre çok daha geç yansıdır neyse sorun çözüldü
  5. marilyn

Yardım binance hesabımdaki rvn yi istediğim değere satamıyorum ?

10 rvn 1.50 tl gibi bir fiyatı var bu da tahmini 15 tl yapıyor ama satarken istediğim birimi girdirtmiyor o birimi giriyorum rvn yi 5 e çekiyorum bu seferde min 10 olmalı diyor ? anlayamadım şimdi 10 rvn yide yarı fiyatına satmak istemiyorum nasıl yapacağım ? fiyat dediği birim fiyatımı kusra...
  6. marilyn

Yardım binance hesap doğrulama vs

ben mining yapıyorum binance hesabına gönderiyorlarmış sanırım binance hesabımdan gelen parayı türkiyedeki kartlara çekebiliyormuyum yurt dışı paypal vs hesap açmam gerekiyormu nasıl yapacağım yardım edebilirmisiniz binance hesabımda kimlik doğrulama kabul olmuyor 1616682809 hata bu kimlik...
Top Bottom