Arama sonuçları: *

1. ouzz

Pc'yi 1 ay mininge bıraksam olur mu?

Arkadaşlar selamlar öncelikle. Şehir dışına çıkacağım bir aylığına evde kimse olmayacak acaba bilgisayardan mining'i başlatıp gitsem mi bir sorun olur mu diye düşünüyorum. Ekran kartım RX 5500 XT 4 GB ve RVN kazarken 72 73 derece civarında 14mh ile kazıyor. Ekran kartına UV yaptım 100w çekiyor...
  2. ouzz

RVN mining yüksek hashrate

Dün RX 5500 XT 4GB ekran kartımı test etmek için biraz Ravencoin mining yaptım 14 mh ile kazıyordum ve yarım saatte 0,2 RVN kazabildim. Bugün yine aynı değerler gözüküyor bilgisayarımda ama 2miners sitesine baktığımda 32 mh hashrate olarak gözüküyor sebebi nedir bunun?
  3. ouzz

Ravencoin Getirisi

Selam hocalarım. Ravencoin kazmaya başladım ortalama 12 mh ile kazıyorum RX 5500 XT 4 GB ile. Bu ne demek oluyor yani saatte kaç RVN kazabiliyorum ben? Bunu nasıl hesaplayabilirim?
  4. ouzz

RX 5500 XT 4 GB ile RVN kazmaya değer mi?

Dün forumda biraz sorup araştırıp RVN kazmaya karar verdim PowerColor RX 5500 XT 4 GB ile ve değerler bu şekilde. Sizce kazmam mantıklı mı yoksa kâr edemezsin bırak mı dersiniz?
  5. ouzz

Cryptotab ile BTC mining nedir?

YouTube'da gezinirken birisinin bu uygulama hakkında paylaştığı videoyu gördüm. Olayı tam olarak anlayamadım ama bir Chrome eklentisi olarak çalışıyor. Google Play üzerinden indirip uygulamayı kullanabiliyorsunuz ve cidden yaptığını iddia edenler var. Ben de şimdi indirdim ve deniyorum. Ama...
  6. ouzz

Ravencoin nasıl kazılır?

Selamlar öncelikle. RX 5500 XT 4GB ile Ravencoin (RVN) kazmak istiyorum mining hakkında hiçbir bilgim yok daha önce yapmadım. Sizden ricam çocuğa anlatır gibi anlatabilir misiniz nasıl kazacağımı? Sonuçları sizlerle paylaşacağım belki başkalarının da işine yarar.
Geri