Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım Valero Energy Güvenilir Mi?

Merhaba, Valero diye bir apk var ayrıca sitesi var, komşular bu işe girmiş güneş paneli hissesi alıp kiralıyorsunuz. İşleten de siz de para kazanıyorsunuz bu sisteme göre. 880₺ tek seferlik ücret yatırınca her ay 1320₺ getirisi olduğu söyleniyor. T.C. ya da Kart bilgisi istemiyor, sadece IBAN...
  2. smithblacksmith

Binance Telefon Numarası Değiştirme

Merhaba, Arkadaşlar önceden Bitcoin, Binance ile uğraşıyordum, telefon numaramı değiştirdim. Binance giriş ekranınde hem telefona hem de maile doğrulama gönderiyor. Telefon numaram eski olanı gözüküyor, ne yapmam lazım o hesaba girebilmek için?
  3. smithblacksmith

Binance Coin Gelecek Vaad Ediyor (YTD)

Merhaba, Arkadaşlar 2- 3 aydır coin piyasasını takip ediyorum, tüm coinler çökse bile BNB asla düşmüyor. Bunun nedenleri; Binance başlı başına bir kripto para uygulaması, yeni çıkan coinleri çıkmadan önce alıp kâr yapmak için BNB stake etmeniz gerekiyor. Haliyle BNB fiyatı da artıyor, diğer...
  4. smithblacksmith

Yardım TOKO Cripto Çıkmasına 1 Gün Kaldı

Merhaba, Binance Launchpad üzerinde Toko kripto çıkacak, buna dair nasıl bir yatırım yapmalıyım?
  5. smithblacksmith

Yardım Binance Bizi Dolandırdı Mı?

Merhaba, Binance mobil uygulaması hesabımı çıkardı, giriş yapıyorum cüzdana tıklıyorum "giriş yap" diyor. "Need to login access" diyor fakat giriş yapamıyorum. Sizde de böyle mi? Anlık değişen piyasalarda al- sat yaptığımız bir programın böyle hata vermesi çok saçma.
  6. smithblacksmith

Yardım En Kârlı Kripto Para Tekniği

Merhaba, Arkadaşlar ben ileride tüm coinler artacak mantığıyla BTT HOT DOGE MITH VITE LINA CKB CHZ BLZ XRP ADA WTC STORJ AUDIO Bu şekilde coinlerden azar azar aldım ama al-sat yapmıyorum sadece duruyor. 1 ayda %80 kâr ettim şuan (350₺ + 150₺ şeklinde yatırdım 900₺ oldu) Bu mantık 5 - 10...
Top Bottom