Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Binance "Çekilecek Miktar en Az 10 olmalıdır." diyor

arkadaşlar para atacağımda başka bir hesaba ama çekilecek miktar en az 10 olmalıdır diyor USDT de benim göndereceğim 7 başka coin varmı? benim 7 coinimi diğer hesaba aktarabileceğim?
  2. akıllı kuş

USDT'lerim Binance TR den Binance'ye geçmiyor

transfer diyorum transfer onaylandı diyor siteye F5 atıyorum usdt ler gidiyor binance globale bakıyorum usdt ler yok sonra binance tr ye geçip f5 atıyorum usdt ler geri dönüyo nası yaparım 1631804241 @DOGANALPASLAN
  3. akıllı kuş

Binance TR'den Binance GLOBAL'e nasıl para yollayacam?

soru başlıkta en detayına kadar bilgi lazım pls. (nereye basacağıma kadar detay lazım.)
  4. akıllı kuş

Binance TR hesabından Binance TR hesabına para yollama

nası yapcem ? mobil pc fark etmez 1631730361 @Jaess 1631730512 @DOGANALPASLAN reis sizide bir tık yordum kb :D
  5. akıllı kuş

Binance'Deki kayıtlı isim ile banka kaydı farklı para gelirmi

fotodaki isim abimin ismi kart ise babamın kartı şimdi gelecekmi bu para? yoksa gelmeyecekmi isim farklı olduğundan? @Jaess @sefagkts
  6. akıllı kuş

Binance TR den paramı nasıl çekerim?

aha bu parayı nasıl çekecem (RavenCoin)
  7. akıllı kuş

Binance'den paramı nasıl çekebilirim?

82TL var nasıl çekerim acaba? bu arada bu para niye düştü ilk baktığımda 96TL'ydi. detaylıca Binance'den nasıl çekeceğimi anlatırsanız sevinirim. 1631435447 @Jaess reis sen kazım yapıyorsun nasıl çektiğini en ufak detayına kadar adım adım anlatırmısın?
  8. akıllı kuş

2000TL Ye RVN Coin için kart önerisi?

2.elden alacağım elbette ne önerirsiniz 1060 rx570/470 1050Ti 1650 v.b hangi kartlar alınmalı 1629027595 up up up
  9. akıllı kuş

Binance hesabıma 10Rvn kazmışım nası parayı çekerim

soru başlukta 10 rvn kazdım binance hesabıma geldi nası çekerim 1628977223 up up up binance hesabıma 10rvn geldi nası çekcem ben bunuğ
  10. akıllı kuş

Ethereum vs RVN Geliri

merak ettiğim bir soru var diyelimki kart fark etmeksizin ETH de 30MH RVN de 30MH alıyoruz ikisindede 80W elektrik tüketiyoruz hangisi daha geliri yüksek oluyor
  11. akıllı kuş

Yardım RVN Coin hesabıma yatmışmı?

biliyom çok fazla konu açtım bnun hakkında k.b ben şimdi RX 5500 XT ile mining yaptım gece boyu sabah baktım 5.7 RVN var diyor ondan öncede 8 saat kazım yapmıştım para hesabıma yattımı acab 1628926591 para hesabıma yatıpda üzerine 5RVN dahamı kazdı merak ediom binance denmi bakcam nereden
  12. akıllı kuş

Yardım Binance bakiyeme gelen paraya nereden bakabilirim?

RVN Kazdım oratalama 8 saat kadar binanceye gitmesi lazım değilmi kendi kodumu falan girmiştim çalıştırırken nerden kontrol ederdim
  13. akıllı kuş

Yardım Miningden kazdığım para nereye gidiyor?

arkadaşlar RVN Coin kazıyorum 8.5-10 MH arasında ama param nereye gidiyo? kendi binance ID mi falan girdim girmesinede para nere gidiyo ne kadar kazandım nası takip ederim? ortalama bi 30dk dır mining yapıyorum ayrıca mining yaparken arkada oyun yüklesem video izlesem sıkıntı çıkarmı?
  14. akıllı kuş

Yardım RVN Coinde 2MH Kazıyorum normalmi?

RVN Coin kazmaya başladım başlamasınada normalde %30-40 üstünde GPU kullanması gerekmiyormu? benimki %8-9 arası kalıyor ve 2MH Kazıyorum. 14MH falan kazmam gerekmiyormuydu? @Mert Özkaya yardım pls 1628862341 ve bir şey fark ettim MH aşırı yavaş yükseliyor yeni 3.5MH oldu
  15. akıllı kuş

Gtx 1650 RVN getirisi ne olur

Soru başlıkta dayım soruyor 1628790387 Up up up
  16. akıllı kuş

RVN Koin nasıl kazarım

soru başlıkta 5500 XT ile mining yapmak istiyorum ve günlük getirisi en az 15-16TL olacak bir OC ayarı arıyorum. RVN Nasıl kazarım hangi programla adım adım yazarsanız sevinirim
Top Bottom