Arama sonuçları: *

1. Foxt

Binance giriş sorunu

Bilgisayarımda ve telefonumda girmeye çalıştığımda şifremi doğru da yazsam sürekli yanlış şifre hatası alıyorum giriş yaptığımda ise birkaç gün sonra hesap kendi kendine çıkış yapıyor, telefona kod göndermek istiyorum fakat sürekli Şöyle bir hata alıyorum; Please check the mobile phone...
  2. Foxt

3 Milyon TL ile Yapılabilecek şeyler?

Dostlar Elimde Allaha Şükürler olsun bu miktarda bir kazanç bulunmakta. Bu para ile kurulabilecek işler nelerdir? önerisi olan var mı?
  3. Foxt

Yardım MXC borsasına TURTLECOİN aktarımı yaptım ama bir sorun var.

Saat 5:38'de MXC borsasına kendi adresime gönderim yaptım hiçbir sorun yok gonderdığım adreste fakat 2 saat oldu hala düşmedi bir sorun mu var acaba ? 1619846221 niye kimse bakmıyor :(
  4. Foxt

Turtle Coin Madenciliği Hakkında

Arkadaşlar Turtle Coin piyasada şu an için yeni bir coin ve Kazımı yapılabilmekte. Kendilerinin Projeleri, Yapmak istedikleri Şeyler Ve hedefleri sitelerinde yazmakta. Kazım Yaptığınızda günlük olarak güzel miktarda bir para bırakan coin, Altta bulunan fotoğrafta da gözükmekte zaten. Eğer kazım...
  5. Foxt

SHIB COİN Alınır mı?

Evet Üzmeyecek bir miktarda alınmalıdır. Mesela 30-60 Dolar olarak. Bu gece 25 dolar atıp 8.5M SHİB aldım. Neden ? Açıklayayım; -Bir sıfır bile atsa yüksek kazanç sağlayacak bir coin. -İleriye dönük olarak Sınırsız arzı olmasına rağmen dogenın yaptığı güzellikleri yatırımcısına yapabilir. -Düşük...
  6. Foxt

Ada Coin Ne Kadar Yükselir?

Dostlar ada coin de 16 bin'e yakın paramız var sizce daha nereye yükselir bu para ?
Top Bottom