Arama sonuçları: *

1. Splixson

X Kartınız reddedildi hatası

farklı banka ve kart denedim olmadı her seferinde kart reddedildi hatası veriyor 1724181454 premium için
  2. Splixson

Twitter böyle gözüküyor

bir anda gezinirken sekme değiştirdim geldiğimde böyleydi aç kapa yapıyorum girmiyor
  3. Splixson

Discord DM mesajlarını silme

aşırı fazla birikmişlik var bir bot veya kod ile DM mesajlarını silmenin yöntemi var mıdır?
  4. Splixson

Discord sunucu ismi önerisi

kripto ve yatırım dünyası ile ilgili özgün bir şey yapmayı düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum
  5. Splixson

Amerika forum siteleri

insanların oyun vb. itemlerini alıp satmak için kullandıkları forum siteleri var mıdır
  6. Splixson

Dolar kurundan yarlanabilcek platformlar

steamın dolar kuru gibi örneğin burda 30tl olan şey amerikada 5 dolar var mı bunun ticaretini yapabilceğim bir platform
  7. Splixson

Amerika Sanal ürün satma forumları

steam ogelerinin veya herhangi bir sanal ürünnü satmak için bildiğiniz discord,forum vb. yerler var mı
  8. Splixson

Discord farklı ülkede yaşayanlara nitro hediye etme

burda 70 lira olan nitro yurt dışında 10 dolar amerikadaki bir kişiye nitro satabilir miyim veya hediye edebilir miyim
  9. Splixson

Disney plus oturuma otomatik girme

televizyona disney plus yükledim ve okulda ki arkadaşlarla ortaklaşa bi hesap açtık hani başta profil seç diyor ya kim izliyor diye o kısımı direkt atlatıcak bi ayar var mı yani direkt benim oturuma girsin
  10. Splixson

İnstagram giriş yapamıyorum

ya giremiyorum abi 2 tane hesabım var birine telefondan giriliyor diğerine ne telefondan ne de bilgisayardan giriliyor. Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene. diyor abi çıldırım şifre değiştireyim diyorum hata oluştu diyor nasıl yaparım modemi falan...
Top Bottom