Arama sonuçları: *

1. D

Discord silinen kanalı geri getirme

Discordda oe arkadaş şaka olarak sunucumda ki bi odayı sildide geri getirmenin bi yolu var mı odada yazılmış mesajlar benim için önemlide 1724598922 Discorda falan yazsam geri getirmenin bir yolunu bulabilirler mi acaba
  2. D

Pc de discord sohbetin medyasını nasıl açarız

Bilgisayarda telefonda olduğu gibi bir sohbetimizin medyasını açabiliyor muyuz bi yolu var mı bunun ?
  3. D

Discord izinsiz para çekimi yaptı neden?

Discord için bir siteden 3 aylık nitro aldım verilen link üzerinden discorda yönlendirildim nitro etkinleştirmek için discordda kendi kartımı eklemem gerekiyodu discord güvenilirdir diye ekledim ve zaten ordada ücret kısmında da 0.00 TL yazıyodu nitroyu hesapta aktifleştirdikten sonra banka...
  4. D

Discord nitrosu olan arkadaşa hediye gönderirken ucuza mı gider

Discord nitrosu olan arkadaşıma hediye avatar göndericemde nitroyla daha ucuz olması muhabbeti var hediye gönderirken benim için mi geçerli bu yoksa arkadaşım için mi?
  5. D

Discordda avatar almak veya hediye etmek

Bunun için nitro almaya gerek var mı ve alınan avatarlar kalıcı mı oluyor
  6. D

Whatsapp aero yedekleme nasıl olur

Whatsapp aero kullandım denemek için bi kaç günde burdaki sohbetinde gitmesini istemiyorum yedekleyip normal whatsapp a atma imkanım var mı acaba
  7. D

Whatsapp ta profili gözüküyor ama mesaj gitmiyor

Arkadaşa yazdım profili hâlâ duruyo ama mesajlar gitmemiş gözüküyo bi de instadan sonradan hikayede paylaşmış hani internetide açık mesajların gitmemesinin mümkünatı var mı? Ya da bi ayarla falan mı bu şekilde oluyor? 1705448694 Yani engelledi mi mesajlarım mı gitmiyor tam olarak anlayamadım
  8. D

Capcut ta yaptığım editlerin yeri değişiyor

Youtbe a video editi için capcut kullanıyorum ancak her seferinde oluşan can sıkıcı bir sorun var mesela editi bitirdim sonradan aklıma bir şey geldi ekliyim dedim mesela ses dosyası eklediğim satırda ki ses dosyalarının düzeni hep mahvoluyor aynı şey ikinci video satırları içinde geçerli bunun...
  9. D

Bugün benim doğum günüm gençler

Gençler bugün benim doğum günüm can sıkıntısından konu açtım açıkçası ama aklımada şimdi youtube kanalım gedli son videomu izleyip beğenirseniz çok güzel olur açıkçası :D https://www.youtube.com/@mgmagnezyum/videos bu yasaksa eğer söylerseniz kaldırırım hemen eğlencesine yaptığım bir şey zaten.
  10. D

Çektiğim video sonrasında nedense görüntüsü bozuluyor

Youtube için video çekiyorum videoyu editlerken falanda öyle sıkıntılı bir kalite gözükmüyor ancak youtube da tekrar izliyim dedikten sonra benim editlediğim kalitedeki videoyla youtubeda ki kalite yakından uzaktan alakalı olmuyor acaba bu youtube la alakalı bir durum mu ya da editleme...
  11. D

Capcut in ses ve efektlerini Adobeye nasıl atarım

Başlıkta da belirttiğim gibi noormalde youtube için edit işlerini capcut ten daha kolay olduğu için ve sesleriyle efektleride olduğu için kullanıyordum ancak capcutteki bazı saçma hatalar yüzünden adobe premiere e geçme kararı aldım ordaki sesleri efektleri ve kısayol tuşlarımı direkt olarak...
Top Bottom