Arama sonuçları: *

1. o7Fedai

YouTube montaj nasıl yapilir tavsiye

Bilgisayar aldıktan sonra YouTube kanali açtım güzel montajlar yapmaya çalıştım ama YouTube kanalında montajım eksik kaldığını düşünüyorum bir öğüt fikir vericek varmi edit seviyem şu videoda Video temsili
  2. o7Fedai

Youtube kendimi geliştirme

Arkadaşlar benim bir youtube kanalim var sistemim kötü idi forum sayesinde 3060li güzel bir şey aldım allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsin. Benim belli bir edit tarzim vardi şunun gibi Temsili ben bu tarz icerikler değilde obs ile kayit alacabilecegim özgür bir içerik cikartmak istiyorum...
  3. o7Fedai

Adope podcast ses sorunu

Mik kötü olduğu için adope podcast atıyorum fakat seslerk yutuyor onere bileceginiz bir yapay zeka varmı örnek video Burda sesi baya yutuyo bendenmi kaynaklı anlamadım
  4. o7Fedai

Ses sorunu adope podcast yt

YouTube de içerik üretirken mikrofon lazım oluyor bu mikrofonda bendeki çok kötü adope podcast atiyorum düzelsin diyor sesleri yutuyor önerisi olan varmj örnek ses BU LİNKTE
  5. o7Fedai

YOUTUBE video edit sorunu

Arkadaşlar ben montaj yapamıyorum yaani hiç yapamıyorum yaw photoshop hallettik de montaj önemli kitleyi tutmak için her türlü taktiginizi bekliyorumm örnek video --> TEMSİLİ VİDEO 1685810024 Eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim
  6. o7Fedai

YouTube tavsiye öneri

Forumlar sayesinde çok bilgim oldu ama kapak fotoğrafıni bir türlü yapamiyorum eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim VİDEO LİNK
Geri