Arama sonuçları: *

1. C

Facebook'ta ki kız hesapları gerçek mi?

Facebook'ta bir sürü kız hesapları var profillerinin altında gizli arkadaşlık bulma sitesi yazıyor sonra altta bir tane ajansın web sitesinin adresi yazıyor bazı kız hesaplarında ise özel birini arıyorsanız tam yerindesiniz diye yazıyor yine altta bir tane web sitesinin adresi yazıyor sonra bazı...
  2. C

Sosyal medya kullanmak bağımlılık yapar mı?

Sosyal medya kullanmak bağımlılık yapar mı?
  3. C

Sizce sosyal medya kullanmalı mıyım?

Hepinize iyi geceler diliyorum 19 yaşındayım sosyal medya kullanmıyorum son 2-3 yıldır kullanmıyorum sadece WhatsApp ım var bu yıl yks sınavına hazırlanıyordum bu yüzden sosyal medya kullanmadım biliyorsunuz şu an sınav bitti ve yaz tatili geldi evdeyim canım sıkılıyor televizyona bakıyorum...
  4. C

Sizce facebook hesabım çalınmış olabilir mi?

Hepinize iyi akşamlar diliyorum facebook hesabıma uzun zamandır girmiyordum bugün telefondan google uygulamasından facebook a giriş yaptım 2 dakika kadar bakıp hemen çıkış yaptım sonra babamın facebookundan bakıyorum sabahtan beri facebook'ta şu an aktif olarak gözüküyorum ama facebook a en son...
  5. C

Sizce gerçekten bana dua eder mi?

İyi akşamlar bugün +237 ile başlayan Afrika'daki Kamerun ülkesine ait bir telefon numarası WhatsApp tan bana mesaj attı size öğrencilerimle birlikte dua edeceğim lütfen isminizi yazar mısınız size dua edelim diye Türkçe bir mesaj attı bende o numaraya ismimi ve Türkiye de yaşıyorum yaşadığım...
  6. C

Sizce bir insan kendi adına ve soyadına neden bir sürü Facebook hesabı açar?

Sizce bir insan kendi adına ve soyadına neden bir sürü Facebook hesabı açar?
  7. C

Arkadaşlık bulma sitesine üye olunursa ne olur ?

Dün Facebook ta 4 farklı kız hesabı bana arkadaşlık isteği attı kabul ettim profillerine baktım gizli arkadaşlık bulma sitesi yazıyordu sonra altta bir web sitesinin adresi yazıyordu o linke tıkladım önüme bir tane form çıktı bilgilerimi istedi yani ad ve soyad ve doğum tarihi ve telefon...
  8. C

Bir sorunum var bakabilir misiniz?

Dün Facebook ta 4 farklı kız hesabı bana arkadaşlık isteği attı kabul ettim profillerine baktım gizli arkadaşlık bulma sitesi yazıyordu sonra altta bir web sitesinin sayfası yazıyordu şimdi ben o Linke bassam ne gibi sıkıntı yaşarım dün o linke bastım bir tanesine sonra forum doldurma ekranı...
  9. C

Facebook ta ki kızlar gerçek mi sizce?

Facebook ta ki kızlar gerçek mi sizce?
Geri