Arama sonuçları: *

1. bugraax

Youtube da izlenme, yorum, abone almak mantıklımı

videolarım gerçekten çok kaliteli fakat izlenmelerim çok düşük sizce abone, izlenme, yorum, beğeni atmak mantıklımı? mantıklıysa aralarından en mantıklısı hangisidir? ben beğeni atayım diyorum.
  2. bugraax

Youtube içerik fikri

içeriğim oyunlarda 4070 super fps test içeriğim buydu ancak bu türde çok kanal var bende örneğin ghost of tsushima da dümdüz oynayıp ilerlemek ve bunu mikrofonlu bir şekilde yapmak istedim. ama mikrofonum kötü rampage zengibar rm-44 modeliydi galiba yani pek iyi değil önerileriniz neler dediğim...
  3. bugraax

Youtube konseptimi değiştirmelimiyim

merhabalar konseptim fps test yani örneğin gta 5 4070 super fps test gibi bu türde tr de çok fazla kanal yok ve bende bir kaç gün önce böyle bir şey yaptım. ama çok fazla oyun gerekiyor ve bendede para olmadığı için oyun alamam birde tabii ki internet. acaba konseptimi değiştirsem önerileriniz varmı?
  4. bugraax

Youtube a kaç günde bir video atılmalı

youtube ile uzun süredir uğraşıyorum ama daha hiçbir yere varamadım kanal konseptini değiştirdim türkiyede çok bulunmayan bir tür. günde bir video atıyodum ama bu biraz fazla geldi çünkü hergün oyun yükleyemem. acaba kaç günde bir video atarsam izlenir?
  5. bugraax

Youtube da yeni kanal açmalımıyım?

http://www.youtube.com/@4070sFPS kanalım bu ve eskiden düşük sistemli oyunlar videosu falan atıyordum ama artık videoları sildim ve böyle bir konsepte geçtim ve izlenmeler çok düşük videolarda kaliteli bence sizce ne yapmalıyım?
Geri