Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Youtube aileye giriyorum ama premiumum yok

Arkadaşlar, bir arkadaşım aile premium aldı benide ekledi, adresimizide aynı yer yaptık fakat ben youtube premium kullanamıyorum. Nasıl kullanabilirim
  2. RevenKalr

Youtube için Aksiyon kamerası önerisi

Selam arkadaşlar Youtube a başlamayı düşünüyorum ve genel olarak bisiklet/vlog tarzı videolar atmayı düşünüyorum. Bilenler varsa hani çılgın sporcu, hızlı ve çılgın tarzı videolar. Bunun için kamera arıyorum bütçem 1.1k, daha üstüne maalesef çıkamıyorum. eken, sjcam gibi kameraların açıları...
  3. RevenKalr

Youtube a vlog çekmek için hangi telefon

Arkadaşlar kurgu ve efect yapmayı biliyorum vlog da çekmek istiyorum. Telefondan video çekmek istiyorum şuanda redmi note 8 pro kullanıyorum bir de alternatif olarak biriyle anlaştım iphone 8 ile takas edebiliyorum telefonu. İphone da bilgisayara video vs. Atmak d birşeyler varmış zormuş galibs...
  4. RevenKalr

Youtube Vlog için Kamera önerisi

Arkadaşlar Youtube da vlog çekmek için kamera veya telefon arıyorum. Kamera olarak dji osmo pocket 2 düşündüm ama iyi midir? nasıldır yorumlarınızı bekliyorum. kamera alabilmek için maksimum 3-3.5 K bütçem var. Eğer kamera yerine kamerası iyi olan bir telefon var ise ona da maksimum 4-4.5K...
Geri